Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám proflém s Jawou 50 21. Dneska jsem vytáhl fichtla,dupnul a na poprvé chytnul..potom jak jsem jel mi chcípl a už nenaskočil ani když sem se rozjel z prudkého kopce na dvojku. Nakonec mi jednou chytnul. Ale pak zas chcípnul ikdyž sem plyn dával naplno.Prosím víte v čem je problém?Předem díky za odpověď
dal jsem ruku na fajfku a na svíčku napětí jde, protože mě to kope když protočím. Benzín mám,to bylo jako prvn ína co jsem se podíval. Možná máte pravdu na tu trysku.
Tak se ještě na svíčku koukni - může mít špatnou vzdálenost elektrod, upadlou elektrodu, zaolejované elektrody...
Tohle dělá loňský benzin a moc oleje v něm.Stačí dolít čistého bez oleje,vyčistí se karbec a potom dávat 1:50.Vyčvachtanému motoru to prospěje.
...jen pro informaci - fichtl se ředí 1:25 , to totiž neni motorovka... a ohledně toho problému se startovánim...vzhledem k tomu, že to určitě stálo aspoň celou zimu, řekl bych, že se v nádrži usadil bordel a olej a ucpala se tryska, to se stává velmi často, pokud kohoutek nemá síto...každopádně vyčistit karburátor, vzduchovej filtr, novou svíčku, zkontrolovat kladívko jestli nemá pecku, udělat odtrh a předstih...takovou základní údržbu před sezónou ne? nejenom jezdit
Ted sem daval novy pist+pist kroužky. Daval jsem 1:33 a ted 1:25..uprimne blbosti co rikas. 1:50ti zaseru cely motor olejem..to je moc..ano mam M2T...ale vzdycky mi to jelo bez problemu.Nikdy mi nechcipl a vzdy nahodil na poprve. Ted sem jel do kopce a najednou zdechlo a nerozjelo se..Spis ta tryska asi bude protoze mi to trosku i cukalo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.