Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podklady k údržbě a opravě vozů Renault 19

Od: caryfuck* odpovědí: 3 změna:

Ahojte všichni,potřebuji od vás všech tip či radu kde na netu najdu podklady k údržbě a opravě vozů Renault 19.Sám vlastním Renault 19 1,8i r.v. 1992 cabrio a po demontáži a zpětné montáži se mě zvedly otáčky až na 3500! čím to může být?A poraďte mě kde na netu najdu podklady na opravy ke stažení.Chci jsi to vytisknout!Opravil jsem hodně aut,ale tyto francouzké vozy nikdo nezná a neopravuje,takže mě nikdo neporadí a ani já jsi stím už nevím rady!Předem moc všem díky a máte u mě panáka. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za deset liber si ho muzes stahnout zde: electronicmanuals.co.uk/...

Jinak hledej na googlu pod pojmem Workshop Manual. To by bylo, aby nebylo.

Nebo myslim, ze o Renaultu 19 vysla i knizka z edice JAK NA TO od vydavatelstvi KOPP.

...po demontazi a zpetne montazi ceho se te zvysili otacky? Zadnich blinkru? Sedacek? Nebo snad neceho v motoru?

Nerozsteloval sis karburátor? Jestli to jinak bezi pravidelne, hledal bych chybu nejpreve tam. Pak take, jestli Te vypina sytic? Dovira se klapka? Tim bych asi zacal...

caryfuck*
hodnocení

Ahoj axusi asi jsem zapoměl napsát po demontáži výfuku.Svařoval jsem to koleno na potrubí od motoru před lambda sondou.A zatím dík za rady atipy!Máš u mě panáka.

At premejslim jak premejslim, nejde mi do hlavy, co ma spolecneho sundani a opetovne nandani kolena vyfuku s otackama motoru. Necistil jste trubky nejak, kdyz ste to mel dole? Nebyli ucpany? Neprovedl si neco s Lambdou?!

Covece. Kdyby si napsal rovnou, jestli mas strikacku nebo karbec. Renaulty 19 1.8 se delali s obojim. 1992. To uz by mohla byt strikacka, ze jo. Navic, kdyz to ma i lambdu a katalizator :)

Jestli mas RTI, strikacku, mas tam senzor polohy klapky. Nemas moznost zkusit jiny z jineho vozu? Dost se ser...ou. To same plati o cidle otacek klikoveho hridele.

Zatim bych se porad drzel tohodle - tedy rozstelovaneho karburatoru / vstrikovani. Vyfuk bych sem zatim netahal.

Stale plati kontrola dovirani klapky a sytice.

Panaka sem si zatim nezaslouzi... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]