Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fólie na auto

Od: mikihans® odpovědí: 8 změna:

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, kde sehnat barevnou fólii, která by šla nalepit na auto? Přemýšlel jsem o takovém decentním šedém pruhu, na červenou Felicii, abych se trochu odlišil od těch ostaních, protože jich tu jezdí poměrně dost a když jsem si to zkoušel "vytvořit" v grafickém editoru, vypadá to docela pěkně :)

Jen všude nacházím samé firmy, které se zabývají tónováním skel nebo kompletními autopolepy. Já bych chtěl jen sehnat fólii, kterou bych si případně nalepil sám jak chci a něco málo vydržela. Nevíte prosím o něčem? Díky moc :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x
Ahoj. Zkusil bych autopotřeby a určitě to budou mít tuningshopy.

zz*
hodnocení

0x

zkus autolepky.cz, jestli tam něco takovýho najdeš. Kdysi jsem od nich objednával nějaký nápisy,a spokojenost

hodnocení

díky, dívám se tam, ale mají jen různé ornamenty a čísla, mně by vlastně stačil rovný pruh cca 25cm na šířku, ale právě tohle se mi nikde nedaří najít

blackflamesiczi*

prodaji i v metrazi staci zavolat a nebo filie z bauhausu , mel jsem 2 pruhy na tranzitu a 3 roky bez problemu a vetsina lidi si myslela ze to mam strikle barvou

hodnocení

díky, asi to bude rozumnější než nějaké drahé "tuning" fólie za velký peníze :) a na feldu, to nemusí vydržet dalších 20 let :D

blackflamesiczi*

uriznou tam i pas jakej chcet a presne , jedine co jsme menily byl kus na narazniku ale letala rychle km po dalnicich takze byla opiskovana po zime ale kapota a strecha netknuta po 3 letech a cca 350 000km

otakarobecny
hodnocení

0x

Normální samolepící fólii koupíš v jakymkoliv baumarktu (Baumax, Hornbach, OBI...) cena za metr fólie o šířce 60 cm je něco kolem 50,-Kč

hodnocení

0x

Jestli ještě sháníte barevnou folii na auto, můžete zavolat, nebo poslat e-mail. Je to firma Trieste a.s. nákup materiálu tam dělá pan Malíčka. Kontaktovat ho můžete na tomto e-mailu Eufab@trieste.cz a autofolie@trieste.cz Třeba vám folii sežene, jakou potřebujete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]