Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, kde sehnat barevnou fólii, která by šla nalepit na auto? Přemýšlel jsem o takovém decentním šedém pruhu, na červenou Felicii, abych se trochu odlišil od těch ostaních, protože jich tu jezdí poměrně dost a když jsem si to zkoušel "vytvořit" v grafickém editoru, vypadá to docela pěkně
Jen všude nacházím samé firmy, které se zabývají tónováním skel nebo kompletními autopolepy. Já bych chtěl jen sehnat fólii, kterou bych si případně nalepil sám jak chci a něco málo vydržela. Nevíte prosím o něčem? Díky moc
zkus autolepky.cz, jestli tam něco takovýho najdeš. Kdysi jsem od nich objednával nějaký nápisy,a spokojenost
díky, dívám se tam, ale mají jen různé ornamenty a čísla, mně by vlastně stačil rovný pruh cca 25cm na šířku, ale právě tohle se mi nikde nedaří najít
prodaji i v metrazi staci zavolat a nebo filie z bauhausu , mel jsem 2 pruhy na tranzitu a 3 roky bez problemu a vetsina lidi si myslela ze to mam strikle barvou
díky, asi to bude rozumnější než nějaké drahé "tuning" fólie za velký peníze a na feldu, to nemusí vydržet dalších 20 let :D
Jestli ještě sháníte barevnou folii na auto, můžete zavolat, nebo poslat e-mail. Je to firma Trieste a.s. nákup materiálu tam dělá pan Malíčka. Kontaktovat ho můžete na tomto e-mailu Eufab@trieste.cz a autofolie@trieste.cz Třeba vám folii sežene, jakou potřebujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.