Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám imobilizér?

Od: topta® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,

jak poznám, že má auto imobilizér?

Děkuji za odpověď.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

1x

Zkuste klicek (spis jeho plastovou cast) dokonale obalit nekolika vrstvami alobalu, pokud ma auto imobilizer v klicku, nenastartujete...

erikch*

99% světových automobilek začalo dávat seriově immobilizér nejpozději 1996,1997-pak už vše mělo imobáč...Ovšem jeho překonání je otázkou minuty(pro člověka ,který ví co a jak) a ostatní "zabezpečení"-je to velmi podobné-pro jedince,kteří se tím živí(a že jich asi je-vzhledem ke statistikám) bych řekl i určité "vyhecování"-čím víc člověk jakože zabezpečuje,tím spíš mu onen dotyčný "ukáže",že to stejně nemá smysl...Ale doporučuji (nejen)na noc u koncernu VW,vyndavat dvě tři relátka(bez nichž motor nechytne-vyzkoušet)-pak máte skoro jistotu,že s tím neodjedou-poněvadž by museli ke zprovoznění použít ze svého,které by tam museli nechat...Když jsem měl něco z koncernovek na kšeft-dělal jsem to automaticky a (díkybohu) ráno jsem auto našel před barákem...

hodnocení

asi blbá otázka, ale...kde se nacházejí ty relé? děkuju

majsterjoe*

jen me tak napadlo, nechystas se toho Golfa ukrast, ze ne?

jarda3*

To by asi vedel, kdyby byl profik ;) Kazdopadne imobilizer je tak pro smazky, profik prehraje RJ nebo da svoji a jede bez immo... Ja mit auto, o ktere bych se bal, tak nekam do kabeloveho svazku, kam se dostanu jen po slozite demontazi, nebo zespodu auta, dam relatko na nejake dulezite cidlo, palivove cerpadlo, nejaky dalsi okruh a zlodeji to tezko v noci budou tak dlouho hledat... A nebo to odtahnou. Mam ovsem auta, ktera je problem prodat za cenu plne nadrze, tak je casto ani na zahrade nezamykam ;)

takjan*

Také se dělá přerušení komunikačniho vodiče do OBD..

hodnocení

tak to se tedy nechystám toho Golfa ukrást. :-D dneska ho jdu platit. ;)

erikch*

pokud kupuješ třeba Golfíka z druhé ruky-doporučuju provádět něco jako vyndavání "kostek"-nevíš kdo všechno si "ponechal" pův.klíč atd. Ony kostky)relátka) jsou podle motorizace bud přímo v motorovém prostoru nebo pod přístrojovkou u pojistek-prostě velký plastový kvádříky,většinou černý -bez nich to prostě nenastartuje...Je to třeba trošku pakárna ráno vlézt pod kapotu,sundat dekl a nasazovat relé-ale časem chytíš grif a ani ti to nepříjde-je to asi stejně tak "náročné" jako odemykat Defend(jenže Defend je pro amatéry-bez relátek fakt neodjedou)...

blackflamesiczi*

staci prispusobit pouze klicky co ma na ruce a puvodnimu majiteli je klic co si nechal na 2 veci

repkin*
hodnocení

0x

Co máte za auto? Ve většině nových automobilů už to bývá z výroby eventuelně jako součást alarmu.

U Škodovej je to čip ve velikosti potahované kapsle (prášku), který je uložený v klíčku a druhý v plastovém kroužku kolem zámku spínací skříňky. Tyto dva čipy je nutno mít napárované (skamaráděné), aby šlo auto nastartovat.

Jednou jsem si to omylem rozhasil a nešlo mi klíčem nastartovat, tak jsem to potom pomocí VAG nastavil zpátky.

Spousta zlodějů si s tímto však dokáže hravě v několika vteřinách poradit a proto je lepší auto doplnit např. o zamykání zpátečky.

Samozřejmě proti zlodějovi profíkovi Vám nepomůže nic, ale většina zlodějů jsou jen pouliční feťáčci, co jsou rádi, že se dostanou dovnitř.

byl jste rychlejší,nebo může mít klávesnici,kde se zadává kód.

hodnocení

Budu mít Volkswagen Golf IV.

repkin*

To by mělo imobilizér mít

doplněno 07.04.12 10:10:

Jinak bych investoval do zabezpečení, svého času se hodně kradli VW Golf + Škoda Octavia, teď se ten trend asi přesunul už jen na ty Octavie + rodinná auta typu Ford Galaxy , Renault Espace apod.

hodnocení

Koupil jsem si Bullock-zamykání pedálů, snad to bude stačit.

repkin*

Já osobně bych tomu moc nevěřil, ale to je věc názoru. Spíš bych šel např. do Defendlock, Construct uzamykání řadící páky. Sám mám utajený Construct (nemám tam tu díru v manžetě u řadící páky - nezbyl na to čas *smich*). Ale tak když už jste za to dal peníze, tak to asi už nechte, snad to bude OK. Držím palce a hodně štěstí.

hodnocení

Všechno jde překonat, když to budou profíci. Kámošovi ukradli fabii před barákem i s defendlockem. Snad bude kombinace alarm, imobilizér a zamykání pedálů stačit.

hodnocení

neexistují nějaké samolepky, které varují před zabezpečením auta? myslím tím fiktivní zabezpečení, např. varovaní, že mám v autě defendlock a přitom tam žádný nemám, i to by mohlo některé zloděje odradit.

blackflamesiczi*

s defentlockem ci konstruktem ve fabii odjede i cvicena opice nema zadnej vyznam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]