Nejste přihlášen/a.
na youtube jsem narazil na videa z rally,a říkám si kdo asi platí škody které způsobí závodníci? nejdřív sloup pak strom,ploty,stodola atd... a říkám si jestli mají nějaké pojištění nebo jak to funguje docela by mě to zajímalo.Nevíte o tom někdo?
Přesně tak, odpovědným by měl být organizátor, který by měl být pojištěný na řadu věcí. Myslím si, že zmiňovaný pronájem od fyzických osob je nesmysl, protože v našich podmínkách alespoň co jsem viděl v TV, tak rally vede většinou přes pozemky obcí. Jestli těm něco pořadatel platí, to nevím.
Myslím, že za všechny škody, které se při rally stanou, i třeba za smrt diváka, odpovídá organizátor, pokud nedokáže, že neprovedl maximum pro zajištění bezpečnosti (zakázané zóny, průjezdy safety car atd.) A taky jsem slyšel, že rally vozy jsou proti poškození/havárii prakticky nepojistitelné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.