Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení -Kooperativa, jak s bonusem?

Od: topta® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chci si nechat zjednat pojištění auta (povinné ručení) u Kooperativy, aby bylo pojištění levnější mám možnost získat bonus od otce. Kooperativa má tzv. duální bonus-když způsobím nějakou škodnou událost, tak otce to nijak nepostihne.

Ale ještě existuje jiný bonus (nevím, jak se nazývá) a toho se týká můj dotaz: Pokud způsobím nehodu, tak jakým způsobem to postihne otce? navýší se mu cena pojistného? pokud ano, tak o kolik? A jak to postihne mě?

A další věc je, abych získal tento bonus, co všechno musím donést na pojišťovnu? Stačí rodné číslo, jako u duálního bonusu?

Mockrát díky z odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Rodinný bonus - jak ho sjednáš ,tak každá smlouva si žije jen svůj život ,nejsou na sobě závislé (info přímo od pracovníka Kooperativy )

hodnocení

díky, ale to je ten duální, ale já potřebuju vědět ten druhý.

laybor*

Když si žije každá smlouva svůj život tak se nenavýší otci nic .

hodnocení

24 měsíců za nehodu se odečte, už jsem to vypátral.

www*

TOPTO - ODEČTE SE JEN TOBĚ ,OTEC O BONUS NEPŘIJDE

hodnocení

Mně to tak říkal ale pojišťovák.

Ale pro mě by byl možná výhodnější ten duální bonus, kolega z práce tvrdí, že kdybych si dal ten druhý, že to budu mít levnější, ale že si mi pak už nebudou přičítat bonusy a budu platit pořád stejně.

artik*

pojištovna AXA je nejlevnější , u kooperativy platím 6200,- a unich 1850,- to je už rozdíl *zed*

hodnocení

to máte i havarijní, ne? já budu platit u Kooperativy něco málo přes 3000Kč, jde sehnat i levnější u jiné pojišťovny, ale je tam malé krytí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]