Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci si nechat zjednat pojištění auta (povinné ručení) u Kooperativy, aby bylo pojištění levnější mám možnost získat bonus od otce. Kooperativa má tzv. duální bonus-když způsobím nějakou škodnou událost, tak otce to nijak nepostihne.
Ale ještě existuje jiný bonus (nevím, jak se nazývá) a toho se týká můj dotaz: Pokud způsobím nehodu, tak jakým způsobem to postihne otce? navýší se mu cena pojistného? pokud ano, tak o kolik? A jak to postihne mě?
A další věc je, abych získal tento bonus, co všechno musím donést na pojišťovnu? Stačí rodné číslo, jako u duálního bonusu?
Mockrát díky z odpovědi.
Rodinný bonus - jak ho sjednáš ,tak každá smlouva si žije jen svůj život ,nejsou na sobě závislé (info přímo od pracovníka Kooperativy )
Mně to tak říkal ale pojišťovák.
Ale pro mě by byl možná výhodnější ten duální bonus, kolega z práce tvrdí, že kdybych si dal ten druhý, že to budu mít levnější, ale že si mi pak už nebudou přičítat bonusy a budu platit pořád stejně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.