Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co jezdíte

Od: koli* odpovědí: 11 změna:

co nalít do nádrže megane 1,6 r.v.97. možné alternativy do 30kč?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

V Xantii jezdím na etanol (E85) a naturálek 95 v poměru cca 3:2.no problem.V odkaze jsme toto taky řešili,(hlavně pro tebe odpo člena čert) : xantiaclub.cz/...

jabraka*

Etanol E85 je v současné době za cenu asi 26 korun(leden 2012)/litr.pokud se musí počítat se spotřebou asi o 10% vyšší,tak nevím,jestli se to vyplatí.

JABRAKA

ceny můžete zjistit zde : korridor.se/...

Jinak u nás u ONO je za 24,60 a v sumáru mne litr paliva vychází na 29korun.A spotřeba narostla o hooodně moc z 9,16 na 9,26l/100km! Ale každé auto je jiné.Např mému autí nechutnají lepší benzíny (98,100 atd) a zatímco některým se stejným typem motoru ano.

hory*

To diesel - by ses měl jmenovat spíš benzín

Co na to E 85 různé těsnění a hadičky u motoru? Šetříš a shoříš.

blackflamesiczi*

nezere hadicky pokud to nejsou hadicky za par korun co rozezere i benzin, ja je videl rozezrane taky ale bylo jedno jestli to bylo auto na e85 nebo benzin . Prestavby na e85 delam a vse bez problemu jen to chce vymenit po par km palivak a tim to hasne. Mam to v 4,0 v6 2,5 v6 a montoval jsem to i do mensich obsahu a vsichni spokojeni. Akorat to nechce pouzivat levne jednotky co nic neumi a stoji na ebay okolo 50-70dolaru. Ja davam ceske jednotky s atestem

Hadičky a těsnění jsou OK,to je jen strašák od neznalých lidí ve stylu " Neber nic od F-fiat ford,fšichni Francouzi " nebo "Japonec až na konec".Jo a když jsem si pořídil auto s hydrem tak všichni říkali že jsem blbec,takovou nespolehlivou francouzskou herku a přitom už neví že konkrétně Xantie jsou dle TUV spolehlivější (ve věku 10-11let ) než třeba tuzemsko německé ooctávie!

Možná starší auto (spíše staré) co mají ještě pryžové a kovové součásti palivové soustavy mohou mít s tímto problém.

A Diesel od toho,že můj oblíbený nick je tady obsazen a toto byla moje přezdívka ,ne proto,že bych měl zálibu v nafťácích.(i když jsem chtěl Xantii s motorem 2,1TD )

laybor*

Kdo začne jezdit na líh ( E 85 ) tak ze začátku musí počítat s tím,že motor ztratí kultivovaný chod (cca 300 - 500 km )protože E na sebe začne vázat vodu z nádrže a potrubí.

Nejlépe snáší E 85 vozidla s motorem který má 4 a více ventilů na válec (Octavia 1.6 16V,Astra 1.4 16V, apod)

Kdo neprojde na EMISICH stačí 1-2x nabrat E 85 a pak projde bez problémů

Diesel - hadičky nejsou strašák - LÍH ROZPOUŠTÍ ZMĚKČOVADLA V TĚSNĚNÍCH POZVOLNA - za čas uvidíš

navíc líh škodí uhlíkům elektromotorům - sníží životnost nádržového modulu obsahující čerpadlo .

blackflamesiczi*

tak mejm hadickam a tesnenim to nekdo zapomel rict*smich* asi to chce pouzivat kvalitni dily , a to uz na nej jezdim par mesicu. A to jsem to nechtel nikdy v aute

laybor*

Blacku - ty děláš všechno a ještě nám to stačíš na

doplněno 06.04.12 16:17:

napsat - vidiš ,ja nestačím ani psát

doplněno 06.04.12 16:19:

máš 3 body

blackflamesiczi*

da se rict ze jo

lpg automaty a e85 a servis ale ten bezi z 90% beze mne

shopy s oblecenim a ted i autodily, ty bezi z 60% beze mne (jen ten z dilama delam skoro nonstop ale to je jen zacatek)

A jako konicka upravy offroadu ale tam vetsinou jen objkednávam dily .

A pak se montuju do SEO a optimalizaci shopu ale jen svých a par znamejm takze sranda casu dost kdyz si to clovek rozdeli . JAk se rika rozdel a panuj.

doplněno 06.04.12 16:24:

jen pro doplneni auta ddelam hodne let ale do lpg a automatu jsem se zacal montovat pote co jsem vyhodil hodne pres 100 000,- za nekvalitni praci jinych a to same je ze seo kde jsem vyhodil za dobu provozu shopu pres 600 000,- za nic a jeste skoncil za bannen od seznamu

blackflamesiczi*
hodnocení

2x

koupit rj na e85 na 4 valec okolo 8000 a muzete jezdit na cistej e85

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]