Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás o radu s autem Hyunday coupe 1999.
Stalo se mi že jsem při parkování urazil boční blinkr, a od té doby mi nejdou vubec žádné blinkry. Celkem se stím špatně jezdi když nikdo zamnou neví co budu dělat. Vyměnil jsem všechny pojistky a nefunguje stále. Výstražné přitom normálně fungují.
Newím si stím rady a potřebuji to opravit.
Děkuji všem za odpovědi
to je divně popsana zavada...tak zkus nové pačky...pokud žarovky jsou good pojistky taky...pokud máš měřák tak to proměř...jestli jde proud do páček a z něj už ne tak je to jasne...pokud jde proud do pojistky...atd...vylučovaci metodou zkontroluj obvod...typoval bych to na pačky akorád nechapu jak uražený blinkr muže rozbit pačky :D
co skusit jiný relé-přerušovač blinkrů ještě předtím kontrola konektorů na přepínači blinkrů-oxidace jestli sou dobře nacvaklý
ten uraženej boční blinkr a nasledná nefunkčnost to bude náká souhra okolností dle mě aby to způsobilo uražení tak by musel bejt v chodu a při uražení by musel jít do skratu
ještě mi napadá moh taky odejít spínač varovnejch světel je přez něj napojeno i směrové blikání
Někde ve vozidle, to je logické. Nebo to je stejný vůz jako v předchozí otázce?
doplněno 18.12.14 08:42:Pane kolego Bambulo, za ty dva roky už by mu asi ta ruka upadla, předpokládám, že už to má opraveno a mořná už to auto ani nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.