Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s blinkry

Od: mirpaj* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

prosím Vás o radu s autem Hyunday coupe 1999.

Stalo se mi že jsem při parkování urazil boční blinkr, a od té doby mi nejdou vubec žádné blinkry. Celkem se stím špatně jezdi když nikdo zamnou neví co budu dělat. Vyměnil jsem všechny pojistky a nefunguje stále. Výstražné přitom normálně fungují.

Newím si stím rady a potřebuji to opravit.

Děkuji všem za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mosik*
hodnocení

0x

to je divně popsana zavada...tak zkus nové pačky...pokud žarovky jsou good pojistky taky...pokud máš měřák tak to proměř...jestli jde proud do páček a z něj už ne tak je to jasne...pokud jde proud do pojistky...atd...vylučovaci metodou zkontroluj obvod...typoval bych to na pačky akorád nechapu jak uražený blinkr muže rozbit pačky :D

hodnocení

0x

co skusit jiný relé-přerušovač blinkrů ještě předtím kontrola konektorů na přepínači blinkrů-oxidace jestli sou dobře nacvaklý

ten uraženej boční blinkr a nasledná nefunkčnost to bude náká souhra okolností dle mě aby to způsobilo uražení tak by musel bejt v chodu a při uražení by musel jít do skratu

ještě mi napadá moh taky odejít spínač varovnejch světel je přez něj napojeno i směrové blikání

ferera

mam ten sami problem ale ani varovny mi nejdou,kde najdu to rele?

hujer123*

Někde ve vozidle, to je logické. Nebo to je stejný vůz jako v předchozí otázce?

doplněno 18.12.14 08:42:

Pane kolego Bambulo, za ty dva roky už by mu asi ta ruka upadla, předpokládám, že už to má opraveno a mořná už to auto ani nemá.

ferera

|To mi je jesný ale kde ho najdu,pod volantem jsem nasel dva co jsou hned na prvni pohled videt ale který z nich to je,nechci abednávat oba dva,jeden je modry,docela velký a ten druhy klasicky a cerny.je to hyundai coupe r.v.1998

bambula*
hodnocení

0x

Nikdo za mnou neví co budu dělat a co takhle vystrčit pacičku z okna, alespoň doleva

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]