Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často měníte stěrače

Od: kato* odpovědí: 10 změna:

Jak často měníte stěrače na autě a kdy je podle vás čas na výměnu?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Běžně se doporučuje 2x do roka na jaře a před zimou.

Osobně měním dle potřeby.Pokud starý nezvládá jde nový.Poslední co jsem koupil pár za pár korun v tescu (bezraménkové)přežili služebního tranzita (rok) a potom ještě rok na xantii,Přestože byly levné,tak kvalitně byly na výši.Ale většinou měním 1x ročně (jednou gumičky ,podruhé celé ramínko)

hodnocení

2x

taky měním dle potřeby akorát sem poslední dobou zanevřel na ty flat stěrače zdá se mi že už nejsou co bývali:)

ahasver4*
hodnocení

0x

Vždycky když mi je ukradnou,zlomí a podobně..:)Kupodivu je ten interval menší,než by proběhla nutná výměna...:)Ale tak v průměru,dva roky...

cobrak*
hodnocení

0x

Ahoj. Vždycky když je třeba. Neřešil bych to do té doby, než zpuchří a nebudou správně fungovat. Cca to vychází 1x za půl roku, ale někdy vydrží déle.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

A jak často měníš žárovky?Já vždy,když přestanou fungovat.Totéž platí u stěračů.

gumidek*

Žárovky ty halogenové přední H4, apod... je dobré měnit po 2 - 3 letech. Provozem se vysvítí a pak nedají takový výkon jako nové. Mám to vyskoušené na žárovkách s vrakáče a fungl novejch na odlehlé silnici bez pouličního osvětlení za úplné tmy. Rozdíl je znát. ;)

hodnocení

0x

Čas na výměnu je, když blbě stírají :) Jestli myslíte nějaké zimní a letní stěrače, tak podobná informace ke mě ještě neprosákla :)

jirkamatapat*

Zimní a letní stěrače? To je totéž jako zimní a letní automobil.

hodnocení

0x

Stěrače měním, když začnou blbě stírat. Na fordu mi jednou jedna levná sada vydržela 3 měsíce, teď mám na Jeepu stěrače 4 roky a pořád jsou O.K.

kato*
hodnocení

Dík za odpovědi.Máme je na autě hódně let a stírají ok.;)jen vržou tak jsou asi furt dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]