Dobrý den, už si fakt nevím rady s mojí jawou 21.Pořád z výfuku stříká nějaká černá hmota.Nejspíše benzín.Zkusil jsem už snad věchno předstih,svíčku,karburátor,gufera,přetěs něný motor,kroužky a další .Prosím o pomoc. Tady je i video co to dělá. youtu.be/... 9Ydoplněno 05.04.12 20:40: Tady je lepší odkaz na to video.
taky mi to připadá jak olej nemáš ho v benzínu moc?nenalil si do benzínu třeba obyčejnej motorovej olej? ten se špatně v benzínu rozpouští chce to klasiku M2T
ještě mi napadá jestli ti to dlouho nestálo i s benálem v nadrži pak se olej usazuje u dna možná by to stačilo jen promíchat
Hele skoušel jsi vyměnit nebo vyndat vzduchový filtr? Skus ho vyndat a našlapnout ji. Mě to dělalo taky, měl jsem podomácku udělanej vzduchovej filtr jenže byl přicpanej a karburátor zřejmě nasával víc benzínu než vzduchu a tak ho plival vejfukem
Taky bych to viděl na přicpaný výfuk. Pokud by byl v pořádku, nemohlo by to tím spojem foukat pod takovým tlakem. Ten spoj jsem kdysi těsnil azbestovou šňůrou, ale azbest je díky EU zakázaný, takže něco jiného (teflonová páska?)
doplněno 06.04.12 10:07:
Co bohatost směsy? Pokud by dostával motor moc benzínu, dostával by i moc oleje. Ten by se pak nestíhal spálit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.