Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boucha mi kolo po prezuti

Od: hanzek* odpovědí: 4 změna:

Dobry den, po prezuti na letni gumy mi zacalo v jednom bouchat .. pravidelne po kazdym otoceni .. srouby jsem dotahl vic jsem zatim nedelal .. pohl by jste mi nekdo poradit cim by to mohlo byt dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Kolo samo osobě nedělá žádný bouchavý zvuk (je to guma na ráfku). Skontrolujte, jestli něco nezavadí pokaždé o to kolo při točení (hadice brzd, elektronika brzd), nebo jestli už nejsou vytlučené čepy a horní uložení tlumiče v případě zavěšení MCPherson. Kolo si vyheveruj a pak jím cloumejte vodorovně a svisle. Tak vyloučíš čepy.

Které kolo to je (vpředu,vzadu)? A na jakém autě?

hanzek*
hodnocení

renault megane scenic .. myslim ze je to od zadniho kola .. a je to tedy mozne ze to zaclo delat jen dusledkem prezuti?! diky

gumidek*

Zadní brzdy jsou bubnové? Někdy se stává, že se zamění kolové šrouby. Pro plech a AL ráfek mají trochu jinou délku a pokud se ty dlouhé dají na plech, tak trčí až dovnitř bubnu a mohou konci mlátit o samostav nebo pakny (nějaké díly v bubnu). Pak by to bylo důsledkem prezutí.:)

hanzek*
hodnocení

tak diky za snahu .. nakonec to bylo zavazi (mam tam ALU kola a ty zavazicka jsou zevnitr a mlatilo to o brzdy ktery jsou tam kotoucovy ) ale diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]