Nejste přihlášen/a.
Dobry den, po prezuti na letni gumy mi zacalo v jednom bouchat .. pravidelne po kazdym otoceni .. srouby jsem dotahl vic jsem zatim nedelal .. pohl by jste mi nekdo poradit cim by to mohlo byt dekuji
Kolo samo osobě nedělá žádný bouchavý zvuk (je to guma na ráfku). Skontrolujte, jestli něco nezavadí pokaždé o to kolo při točení (hadice brzd, elektronika brzd), nebo jestli už nejsou vytlučené čepy a horní uložení tlumiče v případě zavěšení MCPherson. Kolo si vyheveruj a pak jím cloumejte vodorovně a svisle. Tak vyloučíš čepy.
Které kolo to je (vpředu,vzadu)? A na jakém autě?
renault megane scenic .. myslim ze je to od zadniho kola .. a je to tedy mozne ze to zaclo delat jen dusledkem prezuti?! diky
Zadní brzdy jsou bubnové? Někdy se stává, že se zamění kolové šrouby. Pro plech a AL ráfek mají trochu jinou délku a pokud se ty dlouhé dají na plech, tak trčí až dovnitř bubnu a mohou konci mlátit o samostav nebo pakny (nějaké díly v bubnu). Pak by to bylo důsledkem prezutí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.