Nejste přihlášen/a.
Zdravim,chci se jen poradit ohledne prevodu auta...
otec mi venoval auto ktere sam vymenil za jine bez prevodu v registru, tudiz nikde nefiguruje,ja ted nevim jestli si mam auto prevezt na sebe se zaplacenim prevodu,nebo nechat vuz v poloprevodu.ted je asi potreba aby me ten puvodni majitel co je v podstate stale majitelem i kdyz uz vuz davno nema poslal smyslenou kupni smlouvu coz.se mu asi moc nechce. nemate nekdo nejaky tip jak situaci resit?
otec mi venoval auto ktere sam vymenil za jine bez prevodu v registru, tudiz nikde nefiguruje,ja ted nevim jestli si mam auto prevezt na sebe se zaplacenim prevodu,nebo nechat vuz v poloprevodu.ted je asi potreba aby me ten puvodni majitel co je v podstate stale majitelem i kdyz uz vuz davno nema poslal smyslenou kupni smlouvu coz.se mu asi moc nechce. nemate nekdo nejaky tip jak situaci resit?
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Jestliže vlastníte a provozujete vozidlo, a není nikde v techničáku uvedeno Vaše jméno, dopouštíte se přestupku a sankce jde do desítek tisíc korun..
doplněno 03.04.12 19:32:Při jaké kontrole?
ICQ 55180641, skype: milancukrar
mickey156
A kdyz mi pri kontrole potvrdi minuly majitel ze auto je opravdu moje? V podstate cekam az vse posle. a ja tedy budu moct vse prihlasit.. dekuji
mickey156
Silnicni kontrole.. V podstate mi jde o to,abych mohl auto prevezt cca 80 km a nemusel mit strach ze budu mit nake problemy.. doma jiz vse zaridim..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]