Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké díly na Felicii si vzít?

Od: cobrak* odpovědí: 13 změna:
Dobrý večer. Mám Felicii rok 96. Příbuzný ji má také a bude ji dávat do šrotu a měmně se naskytla možnost vzít si z ní vzít jakékoliv náhradní díly. Můžete mi někdo poradit,jaké si mám vzít? Myslím tím,které na Felicii nejčastěji odcházejí a které budu nejspíš potřebovat v budoucnu. Děkuju všem za nápovědy. Hezký zbytek víkendu!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Rozhodně se hodí alternátor, startér, rozpěra tlumičů (pokud tam je), přístrojová deska (budíky), pojistková skříň, spínače na palubní desce, páčky přepínačů směrovek a stěračů, stírací ramena a mechanismus táhel stěračů s motorkem stěračů, topení komplet (případně se i dobře prodává), kabely hlavní k baterii + ke startéru a - na kastli, chladič se saharou (ventilátorem), čidla na motoru (teplot,lambda,hall na převodovce,...), ŘJ, EGR ventil, nádobka s uhlím, ... a co unesete a bude se dále hodit :)

doplněno 01.04.12 19:56:

Přední a zadní světla + mlhovky (pokud do vás někdo nabourá nebo někam nacouváte), 5té dveře dle stavu

doplněno 01.04.12 19:58:

Jo to seš ty *smich*, čus Cobráku*placni*

doplněno 01.04.12 19:59:

Plynové vzpěry 5-tých dveří, motorek ostřikovače

doplněno 01.04.12 20:04:

Zadní okno, pokud ti vynechává některý pásek na výhřev, brzdový válec i s nádobkou,

doplněno 01.04.12 20:07:

gumová těsnění kolem všech dveří, pokud nebudou steřelá a popraskaná nebo potrhaná, přetlakové víčko expanze a víčko oleje se taky hodí

cobrak*
hodnocení

Jasně,že jsem to já,kdo jinej by se taky ptal na něco takovýho! :) nazdar! ;) takže jinými slovy vlastně vše kromě ventilků od pneumatik :) az si pro ně pojedu, vezmu si tenhle seznam. Děkuju moc! zdravim z Prahy, Jak je v Olomouci?
gumidek*

Chvíli sněžilo. Úplné aprílové počasí :D.

Jsem se nekouk na nick a už jsem jel seznam *frajer*.

cobrak*
hodnocení

Prostě rádce,jak má být! ;) taky dnes trochu svítilo sluníčko,ale celý den tu bylo tak šest stupňů,takže taky nic moc. Teď mám auto v servisu a mechanik mi ho poveze rovnou na technickou,tak jsem zvědavý,co mi to tam vibrovalo, možná to bylo tím,že jsem špatný střední díl výfuku. Měl jsem uvolněné snad všechny přepážky :) dám Ti potom vědět!
gumidek*

Držím palce, ať proleze! *palec*

cobrak*
hodnocení

Díky moc! Pak se ozvu!

Nevím,já osobně bych si vzal lampy všechny a oba nárazníky,pro stýčka příhodu.Rozpěru tlumičů a možný pačky pod volant .čidla,víčka asi ne,mimo nádrže .Haupnu a zadní dveře pokud jsou OK.

ahasver4*
hodnocení

0x

Když ona je Felda držák...Možná kouknout jak vypadá výfuk,všechno kolem motoru...Postavil bych se před ní a přemýšlel,co tohle a co tamhle to...:)

cobrak*
hodnocení

Dobře,dám na Vaše i na Gumídkovo rady a s jeho seznamem se podle Vás postavím před kapotu a budu koukat,co tohle a co tamto :)

Jak si tak čtu ten seznam,myslím,že příbuznému bude stačit menší dvoukolák,až tu kastli poveze do šrotu...

Nebo přivázat na štangli *smich*.

Ono se může hodit opravdu vše,neváhejte,máte-li tu možnost.

cobrak*
hodnocení

Taky si říkám :) díly za odpověď.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

osobne bych je zkusil prodat a kdyz neco odejde tak koupit , za rok bude pulka veci k nepouziti protoze zareznou zoxiduji a podobne

gumidek*

Ono je problém dnes sehnat originální díl (i když se ledacos ještě sehnat dát), proto je lepší vymontovat, než kupovat. Aušusovej díl nevydrží ani ten rok ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]