Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znak a nápisy na zadních dveřích Favorita 93

Od: gumidek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny rádce, potřeboval bych rozměry umístění znaku a nápisů na zadních dveřích u Favorita po Faceliftu (znaky a nápisy s plastu se stříbrným písmem). Dovezl jsem si dveře z lakovny a chtěl bych znaky opět umístit na přesná a původní místa. Má model 1990 a tam byly plechové a teď mám sadu nápisů Favorit,Škoda,znak,135L,GLX a potřeboval bych je dávat na správná místa tak, jak je dávala Škodovka ve výrobě. Vím, že doleva patří škoda,doprostřed znak a doprava Favorit a za něj 135L nebo GLX, ale potřebuji někoho, kdo by mi to přesně změřil od spodního okraje (první zalomení viz obr). Jak jsou otázníky, potřebuji rozměr. Prosím měřit jen u těch Favoritů a Formanů, kde znaky nebyly přesunuty a jsou umísťovány s výroby. Předem dík všem, kdo mi to změří na svých vozech. *hej*

P.S.: Jsem tak trochu puntičkář...*hi*

Znak a nápisy na zadních dveřích Favorita 93

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miromgm*
hodnocení

2x

U všech favoritů a formanů to je řešené tak, že konec a začátek nápisu hraje s vnitřní hranou lampy :)

gumidek*
hodnocení

Díky moc, střední znak jsem dal přesně doprostřed (svisle a vodorovně jsem se orientoval dle vývodu stěrače) a ty nápisy jsem dal do výšky 40mm od první hrany (žlutě) a ve vodorovné poloze mi to tak nějak vycházelo s hranou té lampy ;). O víkendu jsem byl v hospodě a cestou zpět dom, jsem šel sídlištěm a 6 Fávům jsem přeměřil zadky :D, takže to mám správně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]