Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW Gold IV 2.0 r.v. 99

Od: entropic odpovědí: 7 změna:

Zdravím chci se zeptat co si myslíte o tomto autu/motoru jeslti s tím má někdo nějaké zkušenosti.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám dvoulitr v Octavii, řekl bych, že to bude stejný i v Golfu. Naprosto pohodovej motor, jen měním olej, jsem s ním spokojenej, má najeto přes 300 000 a není s ním problém.

milanho*
hodnocení

0x

Můžu potvrdit, mám 1.9 v audině a super pojezd. Do motoru zatím žádný investice a karoserie u VW bude taky dobrá.

entropic
hodnocení

Stejný dotaz na 1,8 benzín. Máte s tím také zkušenosti? A ještě bych se chtěl zeptat na co si dávat u VW Golf IV pozor při koupí? CO znamená VIN kód? A Za každou takovouhle radu budu moc rád.

entropic
hodnocení

Ještě jedna otázka při kolika ot/min se má v normální jízdě řadit? Ještě nidky jsem benzín neměl.

to se nedá takhle říct, z kopce řadím třeba už při 2000 ot. a nechám to jet z kopce za 5 bez plynu, do kopce zas to točím víc, když spěchám a potřebuju trochu akceleraci, tak to nechám točit třeba až k 5500... Jinak bych řekl tak 2500 - 3500, ale to je na každém jak mu vyhovuje, BĚŽNĚ to točím tak do půl otáčkoměru, což je v mém případě 3500 (mám 1.6 benzín)

entropic
hodnocení

Díky za info. Já jsem zvyklý jen z Dieselu, kde jsem ještě nikdy neřadil nad 2500 ot/min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]