Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrál u starého auta

Od: pavelsimek odpovědí: 6 změna:

Lze nějak dodělat centrální zamýkání u staršího vozidla konkrétně Škoda Favorit a na kolik by to tak přišlo? Zvládnu to udělat sám nebo musím někam zajet?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vaše otázka mě připomíná film ,,Na samotě u lesa´´ - hláška - Pane Lorenc, uvezu to?

Neznám Vás a tudíž neumím posoudit, do jaké míry rozumíte elektrice a jak jste zručný. Centrál na Favorit není drahý a jeho instalace není příliš náročná.

obautodily.cz/...

cobrak*

Ahoj Promone. Nedokážeš odhadnout, jestli tenhle konkrétní centrál nebude špatný? Já si totiž koupi v Globusu něco podobného za 300Kč a po čase se seknul motorek a přestal fungovat úplně :( Jestli by tenhle fungoval, klidně bych do něj šel.

Kolega ho má na Formanovi, funguje mu to, kupoval to opravdu s ohledem na cenu auta, která je už u Favoritů hodně nízká. Samozřejmě jsou i dražší systémy, ale i na tento se vztahuje běžná záruka, takže když to chcípne, tak je možné to reklamovat.

cobrak*

Tak děkuju za inspiraci a zkusím do něj časem jít :) Mně se totiž dvakrát stalo, že jsem se zamknul zevnitř a stalo se mi, že jsem se nemohl odemknout a musel jsem lézt přes spolujezdce a potom to zevnitř rozebrat a pak až teprve otevřít dveře. Jednou to bylo v 11 večer a jednou na parkovišti plném lidí a všichni na mě koukali, proč se hrabu v zámku a já měl strach, že na mě zavolá někdo policii, že chci někomu vykrást auto. No, nic příjemného :)

lui*
hodnocení

0x

Do favorita to není problém Já doporučím spíš něco českého, spolehlivějšího se zajištěným servisem.

jablotron.cz/...

hodnocení

0x

na favoritu je základ mít dobře vyčištěny a promazány zámky dou tam poměrně ztuha jinak levný uni sady moc nedoporučuju ty motorky nemaj takovou sílu jako třeba sada od Jablotronu a pak si stim musí člověk vyhrát aby vše chodilo z lehka a jak má

pokud si kapku zručný a máš zakladní povědomost s autoelektra tak si to zvládneš namontovat sám na netu je spousta autofor jako felicia klub či techweb kde najdeš podrobný návod jak na to od lidí kteří už to dělali či se tím živí a pokud se ti vyskytne problém rádi poraděj ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]