Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, jak je to při koupi ojetiny s povinným ručením, na netu jsem si našel pro mě nejvýhodnější, ale abych ho mohl uzavřít potřebuji TP velký, ale jak to udělat, abych si mohl hned po splacení částky a uzavření kupní smlouvy odjet?
Nemusíte mít nutně velký TP. Já teď uzavíral pojistku a měl jsem z TP okopírované jen potřebnou stránku s technickými údaji.
Pojišťovna potřebuje znát VIN, typ vozidla, tovární značku vozidla, obsah motoru, váhu, RZ + další věci o pojistníkovi (adresu, rč, atd.). Pokud při převodu dochází k výměně RZ, tak po obdržení nových značek to nahlásíte na pojišťovnu a oni Vám vystaví novou zelenou kartu a provedou změnu ve smlouvě..
Buď si s tím, kdo pojištění hradil dohodnout aby ho vypověděl k... nebo to dojet a proplatit mu zbytek a pak si ho vyřídit na sebe. Nebo pokud vypovězeno v den koupi, zajdu s TP když je požadován (či kopií) na pobočku pojišťovny. (nebo i před když auto beru) a pak odjedu.
Nevidím problém.
Hrdinové přijedou od prodejce k pobočce a pojistí.
Treba u allianz se da uzavrit po netu a nemusite nikam chodit, zelenou kartu vytisknout nebo by policajtum mohlo stacit pdf-ko na displeji Ale plati az od druheho dne, coz je trosku komplikace - ja pokud mam zajem se podivat na auto, tak ho den predem takto uzavru, a kdyz nekoupim, tak to ani nezaplatim a rovnou ho zrusim telefonicky nebo mailem.
Jardo, až jednou potkáte policistu, zkuste se ho zeptat, zdali stačí jen to co popisujete...
doplněno 29.03.12 20:36:diesel, myslel jsem tu na dispeji...
samolitr, že tiskutá je ok.
Pane Milane- smlouva a zelená karta vytištěná doma po uzavření z internetu je sice jen dočasná,ale platná!
Osobně jsem při koupi nynějšího auta,pův.maj.přijel za mnou 50 km a a když jsme se dohodli a sepsali smlouvy,vezl jsem jej domů a měl jsem od něj půjčenou zelenou,byl to večer vrátil jsem se si kolem deváté,ihned uzavřel po síti smlouvu a do hodiny jsem měl dočasnou zelenou i se smlouvou s tím že do 14 dní zašlou smlouvu a zelenou kartu!
Znova se zkusim zeptat, jestli nekdo tusi, proc nektere Vase prispevky nevidim (tenhle vidim aspon po rozkliknuti)
Kazdopadne vytistena zelena karta je snad platna, bezne s ni chodim na registr delat prihlaseni nebo vyzvednuti z depozitu a neni problem.
S Milanovými příspěvky (některými)mám podobné zkušenosti. Zobrazují se jen pokud jsou na spodní hraně obrazovky. Asi píše neviditelným písmem. Jám mám však výhodu, že si to mohu nechat přetlumočit osobně.
cyrile, jak nezobrazují, to netuším...nechápu... tomu nerozumím..dělám neěco špatně.
sousede koprovka byla vynikající...manželce chutnala
doplněno 29.03.12 20:44:jsem to hlupák, koprovka bylo od konkurence...
I zde je to stejné. Předvedu v pondělí. Jinak s tou koprovkou jste dal ránu nejen mě, ale i mladýmu. Jestli se nepletu dnes to byla česnečka. Jedině, že byste si tam kopr dali až doma. Jinak od naproti to taky být nemohlo - tam se drží našeho rozvrhu.
Tady ted vidim najednou OK ale v nahodne vybranem jinem vlakne tohle imageshack.us/... a trva to uz nejmin mesic a jen u vas. Divne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.