Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrezlá díra v kufru

Od: wtf* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

trápí mne jedna věc - dnes jsem trochu koukal do kufru pod krycí koberec a na levé boční straně a objevil jsem díru v karoserii (odhadem 5x5 cm), a to jsem se radši ani nekoukal pod plast, který znemožňuje další odhrnutí koberce. Jak velký to bude mít vliv na nosnost karoserie a při kontrole na STK, která mne čeká za půl roku? Dá se pokračování koroze nějak zastavit v domácích podmínkách? Případě nějak opravit?

Díky moc za případnou radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

we
hodnocení

0x

odstraňte plasty a koberce ať máte přehled co vše je zkorodované...najděte si někoho v okolí kdo vyrezlá místa vyvaří...na STK technici "K" vědí kam se dívat...s největší pravděpodobností by to vyhodnotili jako závadu min. B tedy vážnou...opravou tomu předejdete..

wtf*
hodnocení

Asi to tak bude nejlepší, pořád bych na to musel myslet. Nejsem zrovna z těch, kteří by jezdili s autem, kde by byla nějaká vážná závada... Jen mám obavu, že takových míst už na tom 19 let starém autě asi bude hodně. Sice je to pozink, ale proti korozi nemá po tolika letech šanci. *smich* Asi to dám zase tomu chlápkovi, který mi před rokem vařil prahy. A jelikož je po zimě, tak se kouknu pod koberce podlah...a uvidíme, jestli tam na mě něco vybafne *smich*

pokud to chceš zachránit tak vyřezat novej kus plechu a vyvařit pokud do toho nechceš strkat prachy tak ipa taky hodně schová;)

wtf*
hodnocení

Jasný, určitě se to dá i jen zakrýt. Ale za tuhle opravu si snad moc neřekne...to je práce na chvilku. Ještě bych tomu 1 technickou chtěl dát, takže vyvaření je určitě lepší volba :)

nutt*
hodnocení

0x
Pred jizdou ke klempiri vse z kufru demontujte tim padem si nemuze zapocitat odstrojeni a budete mit neakou tu stovecku v kapse :)

wtf*
hodnocení

No, jsem z toho trochu na prášky. Takový práce na tom autě už je a teď zase tohle. Jezdit se mi s tím moc nechce a látovat to tmelem a lepenkou - na to nemám svědomí.

Nejlepší teď asi bude to opravdu kompletně odstrojit, najít nějakého klempíře, zajet k němu, aby stanovil diagnózu. Neboli jestli to má ještě vůbec cenu vyvařovat. Je dost možný, že třeba objeví ještě něco, co by taky chtělo povařit (čemuž bych se už ani snad nedivil).

Nevíte o nějakém lidovém garážníkovi v okolí Plzně, kterej by se mi na kouknul?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]