Nejste přihlášen/a.
Zdravím, může mi zde někdo prosím napsat, jak probíhá samoobslužné mytí auta v boxu a na co si případně dát bacha? Co vše je k dispozici na místě (kýbl, houba, kartáč?)
zaparkuješ v boxu nahážeš patřičný mince do automatu zvolíš patřičný program nasadíš na pistol od wapky kartáč a meješ a meješ až domeješ navolíš na automatu oplach vozu popřípadě doplníš mincemi hladový automat sundáš kartáč a opláchneš vůz oplachuješ dokud máš kredit většinou ty potvory neznaj pana navrátila
Když bych si před mytím chtěl umýt zaprasený prahy a vše kolem dvěří, je tam možnost toho kýblu a houby? Nebo si to dovézt sám?
Na co kýbl houbu kartáč? Zajeď si do klasické automatické automyčky a máš to bez práce. I když za pár peněz
pokud je to mozne tak bych si auto umyl jinde nez mycce , ta recyklovana voda je slana jako hovado
jo jednou jo a a ne umyslne jednou jsem zakopl kdyz jsem se snazil utect pred obsluhou kdyz jsem offa omylem poslal do louze s mocuvkou a potreboval jsem to umit a jim se to nelibilo a jak jsem padal tak jsem dostal wapkou primo do ksichtu , a ony mycky musi mit recyklaci a sul vetsina cisticek nefiltruje takze po zimne luxusni .
doplněno 28.03.12 23:26:normalne si auta meju u dilny ale dalsich 15 km bychv tom smradu nedal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.