Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samoobslužné mytí auta

Od: yardacz® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, může mi zde někdo prosím napsat, jak probíhá samoobslužné mytí auta v boxu a na co si případně dát bacha? Co vše je k dispozici na místě (kýbl, houba, kartáč?)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zaparkuješ v boxu nahážeš patřičný mince do automatu zvolíš patřičný program nasadíš na pistol od wapky kartáč a meješ a meješ až domeješ navolíš na automatu oplach vozu popřípadě doplníš mincemi hladový automat sundáš kartáč a opláchneš vůz oplachuješ dokud máš kredit většinou ty potvory neznaj pana navrátila *smich*

hodnocení

Když bych si před mytím chtěl umýt zaprasený prahy a vše kolem dvěří, je tam možnost toho kýblu a houby? Nebo si to dovézt sám?

co mám skušenost tak to tam je když neni zajdeš k obsluze která to na požádání vydá ale když si vemeš svoje nic tím nezkazíš :)

hodnocení

0x

Na co kýbl houbu kartáč? Zajeď si do klasické automatické automyčky a máš to bez práce. I když za pár peněz ;)

hodnocení

Protože si chci auto pořádně umýt sám.

blackflamesiczi*

pokud je to mozne tak bych si auto umyl jinde nez mycce , ta recyklovana voda je slana jako hovado

si provedl ochutnávku? *smich*

blackflamesiczi*

jo jednou jo a a ne umyslne jednou jsem zakopl kdyz jsem se snazil utect pred obsluhou kdyz jsem offa omylem poslal do louze s mocuvkou a potreboval jsem to umit a jim se to nelibilo a jak jsem padal tak jsem dostal wapkou primo do ksichtu , a ony mycky musi mit recyklaci a sul vetsina cisticek nefiltruje takze po zimne luxusni .

doplněno 28.03.12 23:26:

normalne si auta meju u dilny ale dalsich 15 km bychv tom smradu nedal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]