Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Extol craft uhlova bruska

Od: poradte* odpovědí: 6 změna:

Cosi myslíte o této flexe petřebuji občas něco rozřezat a obrousit .Využití tak maximalně 30 minut v měsic m e-shop-naradi.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

Na to staci bez problemu ale riznete do neceho vetsiho a oddelate ji

jarda3*

Ja uz mel ruzne z Kauflandu, bauxxx obi... a na takoveto pouziti vyhovi skoro vsechno, spis je otazka komfortu (hlucnost, soft rozbeh...) Spis bych sel nekam, kde se to da vyzkouset.

hodnocení

0x

ten extol neni špatná značka a dva roky záruka to stihneš prověřit

hodnocení

0x

Myslím, že na vaše využítí bohatě stačí. Kupuju podobné "neznačkové". Na to občasné uřezání jeklu a obroušení hran bohatě stačí. Jednou jsem bráchovi koupil Boschku a vydžela třetinu toho, co ty "supermarketové"

doplněno 28.03.12 20:39:

Jen doplním, že nejspíš nemá 900W, ale 850W. Aspoň to tak mají všude jinde uvedené.

hop®
hodnocení

0x

Myslím, že by měla fungovat, mám také Extol (podobnou), často používám a bez problémů. Jediný důvod, proč bych si tuto nekoupil, je umístění vypínače. Vyžaduji vypínač na místě, kde mám palec pravé ruky, jinak je ovládání nepohodlné.

cmelk
hodnocení

Občas naka železna trubka o proměru 50mm a naky jekly plechy atd. Mohlo byto stačit .A mate nějake skušenosti s touto značkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]