Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímalo by mě, jaké máte osvědčené nebo oblíbené eshopy na pneumatiky...
Sháním teď letní a nevím, na koho se obrátit. Případně můžete doplnit i jakou zančku máte, v tom zatím taky jasno nemám
nas starou pomalou plečku je dobré cokoliv, i čínské za 800,- na normální auto je dobré respektovat rychlostní index, rozměry v TP a především si pneu důkladně prohlédnout a zjistit výrobce a datum výroby...což virtuálně jaksi nejde...
Pokud tomu nerozumíte, koupíte si na internetu pneu které 5 let leží někde ve skladu, nebo michelinky, které ve skutečnosti budou číské - falešné...Už jsem takové viděl, po nahuštění na předepsanou hodnotu vypadají jako poloprázné a když píchete, zničíte ráfek protože jsou jako z měkké gumy...a to se vyplatí...
Proto bych chtěla poradit i nějaký dobrý obchod, kde mi dokážou DOT nebo zemi původu ověřit a kde už někdo nakupoval, aby to bylo trochu ověřené - nějaké favority už mám, dost se dívám i na hodnocené zákazníků.
No a přinejhorším to zboží můžu ze zákona vrátit, ne...pokud by byl nějaký problém
letos jsem vyzkoušel hitpneu.cz, komunikace rychlá, dostal jsem slíbený DOTxx12, při expedici zavolal, že mi ruší objednávku, že má jen DOTxx11, což pro mě nebyl problém... chci tím říct, že pokud nemá co slíbil, nenutí to koupit. Jiný by to poslal a čekal jestli si všimne. Co mělo být skladem, bylo.
doplněno 30.03.12 09:55:dejte pozor na levné pneu, našel jsem někde na internetu moje levnější o 300,-, ale DOTxx07... neuvěřitelné
Naposledy v Globusu letní 15náctky v akci za 699kč za kus .Značka mě nezajímá .Vždycky beru ty nejlevnější,jezdím bez nehod a nějaký rozdíl mezi gumama krom peněz nevidím . Tak samo to dělám i z olejema.
Souhlas,já kdysi koupil nějaké noname zimní pneu v hypernově z Polska za 750kč kus,vydržely mi na Mondeu 3 zimy a pak jsem na nich ještě jezdil 2 roky celoročně.Udělaly mi tutéž službu jako nějaká značková guma za 2.000kč.
když najedete za celou zimu 1500 km, celoplošný protektor z OBI Vám stačí...a vydrží i 6 sezon
Já si kupuji nové ne-protektorované pirellky nebo firehawky, a také mi vydrží 3-4 sezony, ale to najedu víc jak 40 tis. km
rozdil mezi dunlop sp winter sport jsem videl loni ve snehove kalamite kdyz jsem jel z mondeem a podvalem na nem vitaru (5dv) a v kopcich bez problemu a lidi z prazdnejma autama staly na miste a na sumave clovek co si koupil na oct 4x4 goodride tak me prekazely v jednom kopci (ty gumy jsem jim prezouval)
nevím, já to poznám na spotřebě... u malého auto to udělá 0,3L/100km... když najedu 20k km ročně... 60L tj. 2160,-,
Vydrží určo 40k km... 4.320,- takže si můžu dovolit luxus dát za jedno kolo o 1.080 kč víc než vy a jsem na tom stejně... samozřejmě to nemám na 2 sezóny, ale na 4, kvůli zimním. Radši jezdím na značkových pneu a ještě na tom ušetřím, protože lepší vs horší je rozdíl 500 - 700,-/kolo.
letni-pneumatiky.heureka./... tady najdeš snad věčinu jinak já mám barumky a spokojenost i s michelinkama jsem byl spokojenej.
Ja nakupuju přes www.pneushop.cz. Je to přímo z Německa, ale mají kontaktní adresu v Praze. V telefonu to zvedne ženská, která mluví česky s německým přízvukem. Mají hodně dobré ceny, troufnul bych si říct, že nejlevnější na internetu, super jednání, jsou ochotní, jen se platí předem (asi vědí proč). Pneu mi dorazilo za dva dny od zaplacení, takže naprosta spokojenost.
Hodně dobré ceny? tak to tedy nevím! Gumy co mám já, tak o 400 dražší... Když si to vynásobíš čtyřma, tak je to docela zajímavá částka. Jinak většina pneu pokud jsou skladem přijdou druhý den po zaplacení, max. za dva dny..
Jak píše ben výše, do nejlevnějších mají hodně daleko. Dunlop Fastresponse v jednom z nejběžnějších rozměrů 195/65 R15 (Octavia, Golf aj.) o 300,- dražší, než jsem pořídil já. A to jsem sám nekoupil úplně nejlevněji. Taky jsem měl platbu převodem, objednávka a platba v pondělí a ve středu pneu doma.
ja jeste ted beru od dobrepneu.cz kdyz to maji levnejsi nez nejlevnejsipneu.cz nebo stejne davam prednost jim , rano objednam a kolem poledne to mam na dilne, ale zase mam + ze jsem na jejich trase
Ahoj, dřív jsme kupovali gumy v pneuservisu, ale teď už jenom přes net. Většinou je kupujem podle toho, od koho se objednávají gumy na firemní auta v práci . Kdysi dávno to byly nejlevnější (ale ty teda nejlevnější nejsou), pak máme ověřený obchod TopPneu a teď naposledy Axa-pneu, tam jsme měli i slevu.
Dřív jsme měli Dunlopky a na zimu a toto léto jsou Goodyearky optigrip
Být tedbou, tak si vyberu nějaký obchod, o kterém se tu ostatní zmiňovali nebo se zkus podívat na hodnocení zákazníků na heuréce myslím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.