Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda ve svíčce

Od: honza20* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,mám problem ráno jsem jel do práce s vozem Ford Escord 1.6 16v r.v.98 a z ničeho nic mi začalo auto cukat a začalo mi pěkně kouřit z výfuku.Odpoledne,když jsem končil v práci,tak jsem se díval na svíčky první tři byly dobrý,ale v tý čtvrtý po vyšroubování byla voda a v nádobce chladiče nebyla ani kapka.A zajímalo by mě jestli někdo nevý co by s tím mohlo bít a kolik tak by mohla stát oprava?Předem dík za rady..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vodešlo těsnění pod hlavou *zed*

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

tesneni pod hlavu 700,-

Rovnani hlavy 1500,-

nový olej a fridex a vetsinou i rozvody (ja je osobne zpatky nedavam)

tesneni pod vyfuk 200,-

A asi i svicky 50-400,-/ks

prace na 5 hodin takze od 1000-2500,-

a právě ste překročil cenu auta *smich*

doplněno 27.03.12 19:59:

to rovnání hlavy asi jak kde já ho dokážu sehnat za 400

blackflamesiczi*

z tlakovou zkouskou?

jarda3*

Ta se da udelat na aute, bud to pude nebo nepude ;)

blackflamesiczi*

tak to se trochu nevyplati kdyz to nepujde tak zase sundavat hlavu je vic za hodiny prace nez usetrenych 1100,-, nehlede na to ze kdyz by byla praskla a varila se tak je me po druhem brusu nizke tesneni k nicemu a budu muset objednat silnejsi

honza20*
hodnocení

Rozvody mi dělali před třema měsícema.Auto mám 5let a jinak jsem s ním neměl nejmenší problém.

blackflamesiczi*

tak jedte tam kde to delaly a je to

doplněno 27.03.12 21:08:

oprava pokud je tam vylozene voda tak nikam nejezdit , voda neni stlacitelna a ohnete ojnici

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]