Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problem ráno jsem jel do práce s vozem Ford Escord 1.6 16v r.v.98 a z ničeho nic mi začalo auto cukat a začalo mi pěkně kouřit z výfuku.Odpoledne,když jsem končil v práci,tak jsem se díval na svíčky první tři byly dobrý,ale v tý čtvrtý po vyšroubování byla voda a v nádobce chladiče nebyla ani kapka.A zajímalo by mě jestli někdo nevý co by s tím mohlo bít a kolik tak by mohla stát oprava?Předem dík za rady..
tesneni pod hlavu 700,-
Rovnani hlavy 1500,-
nový olej a fridex a vetsinou i rozvody (ja je osobne zpatky nedavam)
tesneni pod vyfuk 200,-
A asi i svicky 50-400,-/ks
prace na 5 hodin takze od 1000-2500,-
a právě ste překročil cenu auta
to rovnání hlavy asi jak kde já ho dokážu sehnat za 400
tak to se trochu nevyplati kdyz to nepujde tak zase sundavat hlavu je vic za hodiny prace nez usetrenych 1100,-, nehlede na to ze kdyz by byla praskla a varila se tak je me po druhem brusu nizke tesneni k nicemu a budu muset objednat silnejsi
Rozvody mi dělali před třema měsícema.Auto mám 5let a jinak jsem s ním neměl nejmenší problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.