Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jaký je Váš názor na tyto oleje? Myslíte si, že ho můžu dát do Felicie 1,3? Máte s ním někdo zkušenosti? Jaký jiný byste mi popř.doporučili? Nějaký nejlevnější ale. Děkuju všem za odpovědi.
Měl by tam být MOGUL M7ADX 15W-40 minerál. Tento řídký už asi bude polosyntetika, která zabraňuje usadám a kalům a může ti ten motor pročistit tak, že tím bordelem ucpe nějaký kanál po čase. A taky ta řídkost, která je v zimě sice vynikající při startování, ale vylítaný motor s 200 000km už ten olej žere. Hodně záleží na pravidelných výměnách po roce nebo 15 000km. Pak ten olej žere i motor při najetí 150 000km. Jinak na olej náročná není. Buď se ti přidře (zacpaný kanál), nebo ti ten olej všechen spapá. Hlavně dát nový olejový filtr s každou výměnou.
Děkuju. A jaký z těchto dvou mám zvolit? Olejům ještě moc nerozumím. Vycházím z toho čísla 10W-40 a to je na obou
Není možno přečíst,proč je jiná barva ,ale podle čísla je to jedno.
doplněno 27.03.12 13:49:Tady si najdi v čem je rozdíl. znackoveoleje.cz/...
Jsou větší a menší,bral jsem který měli,je to na něm napsané na která auta je.Jinak u každé odpovědi jsou takové zelené háčky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.