Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych dělat brigádu, jako rozvozce pizzy. Zajíma mě? Je 50Kč na hodinu hodně málo? Mám řešit nějaké profesní pojištění, kdybych to někde bouchl? Bude se výdělek danit? Je hodinová sazba proměnná?(Můžu za dva dny říct, že 50 je málo). Máte někdo nějaké podobné zkušenosti? Díky, Matt.
mně osobně by 50 bohatě stačilo, už jen proto že řízení auta miluju a užívám si ho na pojištění a další se ptej přímo u zaměstnavatele, danění je podle toho jestli jsi student nebo ne, student (musíš ukázat aktuální potvrzení o studiu) má daňovou úlevu. Já měl výpomoc v muzeu (příprava - nošení exponátů, občas za pokladnou, občas něco uklidit) a měl jsem to (v 15 letech) za 50 čistýho a stačilo mi to, byl jsem rád za každou korunu
taky otázka jak dlouho tam chceš dělat, mít to na měsíc tak mi 50 stačí, ale jako dlouhodobou práci určitě ne
Tady místní měli takový časový limity, že to s dodržováním předpisů málokdy stíhali dovézt včas. Kuchař se kopal do zadku nebo během oběda nestíhal.. A hádejte, kdo tu pizzu zaplatí, když ji zákazník má "do hodiny nebo zdarma".
Taky jsem měl v patnácti brigádu za nějakejch 36 čistýho (50 hrubýho, to budete mít o pár korun víc), o víkendu a ráno, dneska bych se kvůli tomu ani neobtěžoval vstát..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.