Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde prodat auto? Už si nevím rady

Od: n3ss3r odpovědí: 10 změna:

Dobrý den mám problém prodat auto inzeruji na bazos.cz sauto sbazar sportovnivozy hyperinzerce

prodavam uz asi 3 mesice mam nejlepsi cenu na internetu auto je plne pojizdne a da se rict ze na svuj vek v dosti dobrem stavu

je to model který se moc na našich silnicích nevyskytuje muze to byt ten problem? ze lide se boji kupovat neco co dobre neznaji? nebo je to proste dobodu?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

S tím bazarem opatrně.Záleží,jak je sepsaná smlouva mezi prodávajícím/kupujícím a bazarem,dost často bazar vystupuje při prodeji pouze jako zprostředkovatel,který za nic v podstatě neručí.

uska*
hodnocení

0x

Auto nabídněte autobazaru. Jsou kupující kteří dají přednost autobazaru jak soukromé osobě. Vím, že platíte provizi za prodej, ale také nebude mít případné tahanice s kupcem v pozdější době. A na starém voze se vždy něco najde dodatečně co není OK.

solenza*
hodnocení

0x

3 měsíce zase není tak dlouhá doba. Někdy jsou auta v bazarech i více, než půl roku. Pokud je to model, který není na našem trhu moc běžný, tak se s tím asi nic nenadělá. Spíše bych se snažil počkat, než hned prodat za nízkou cenu. Pak by Vám to mohlo být s odstupem času líto, že jste prodal levně. Nakonec cenu můžete snížit vždycky.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

jestli je to ta stribrna honda tak bych udelal lepsi fotky na sportovnich vozech jsou tragicke a na sbazaru totalne o nicem ale nevim jestli je to ona

jarda3*
hodnocení

0x

Moc se nenechte unest cenama v inzerci, realita za co se proda je tak na 2/3 az polovine, pokud nejde o Skodovku nebo VW...

honzmalatny*
hodnocení

0x

Zkuste OTO MOTO.

erikch*
hodnocení

0x

obecně je jedno co prodáváte(zda švestky nebo auto)-je to o poptávce- nabídce(ta musí zaujmout) a z toho plynoucí ceny...Chtělo by to nahodit o co konkrétně běží(model auta)-pak by se nechalo postupovat třeba přes klub(forum) dotyčné značky,nabídnout inzercí v zemi původu značky auta atd.Možností je spousty,ale chce to být konkrétnější...

buss
hodnocení

0x

Inzertníkůůů je, co tak zkusit i v zahraničí?

jarda3*
hodnocení

0x

Tak hlavne pujde o to, jake auto se prodava. Trosku jiny je princip pokud jde o 2000, 20000, 200 tisic nebo 2 mega...

ladaadal*
hodnocení

0x

Ono je aut všude plno,takže to chvíli trvá.Pokud spěcháte, jít s cenou dolů, zvýraznit inzerát. I těch reklam je mraky, takže chcete-li být vidět, musíte si to zaplatit. Jiného se asi dělat nedá nic. Vždycky, když jsem prodával auto, šel jsem do bazaru, zeptal se, kolik mi dají na ruku za výkup a pak dal inzerát na dvojnásobek. Jen dvakrát jsem musel slevit z 20 na 18tis, jinak se vždy prodalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]