Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičský průkaz od 17 let na auto

Od: kopys odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, slyšel jsem že je schválen zákon, který dovoluje řídit osobní automobil už v 17 letech za doprovodu dospělé osoby, za předpokladu že jsem splnil zkoušky? Je to pravda? Dik

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Mám dojem,že to u nás zatím nejde.Zkoušky udělat můžete ale na vydání ŘP si musíte počkat do osmnácti let.

doplněno 26.03.12 14:34:

Přesně řečeno,v době konání závěrečné zkoušky Vám musí být osmnáct.

hodnocení

0x

Dobrý den. Není to pravda. Závěrečné zkoušky se dělají až v osmnácti. Už zde diskuze o tom byly. U nás to zákon zatím nedovoluje.

doplněno 26.03.12 14:33:

Zadejte si zdejšího vyhledávání a můžete mrknout i do předešlých diskuzí na toto téma.

hop®
hodnocení

0x

Není, zatím je to ve stadiu "přemýšlení":)

aktualne.centrum.cz/...

kopys
hodnocení

Dobře, dík.

cyril*
hodnocení

0x

Ano, je to pravda!

kreha*
hodnocení

0x

Takhle to funguje třeba v Německu, u nás ne. Já jsem třeba dělal všechny jízdy, když mi bylo 17 a závěrečnou jízdu jsem dělal, když mi bylo 18 let a 1 den.

hodnocení

0x

zákon je ve stádiu zpracování, takže nežli bude schválen, bude Vám již 18 let...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]