Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás nevíte někdo zda jde slepit bílá autobaterie do auta. Pokud ano čím a jak.Moc děkuji
tu mam taky a ze by sel varit plast na baterce pochybuji , takove elektrody jsem neste nevidel a to mam snad vsechny druhy . Svarovat jde plast jen stejnou elekrodou . Pokud to ma bejt svar a ne nejakej paskvil
nekde tomu rikaji drat jinde elektrody ale jak se tomu rika spravne nevim a asi to nevi ani vyrobci kdyz kazdej pouziva neco jineho v nazvu
Plast se dá svařit i horkovzduškou. Jinak jsou na to speciální horkovzdušné svářečky. Plus pásek plastu, kterým se ta prasklina zaleje.
doplněno 01.04.12 20:47:Obr.
Tak píšu obecně o sváření plastů, ale jinak jednu svařenou bateku mám doma. Po bouračce, prasklá, trochu vytekl elektrolyt. Svařeno, způsobem co jsem popsal, dolitý elektrolyt a bez problému funguje.
ja vim vzdyt pisu ze ji na dilne mam ale ty pasky jsou na urcite plasty , nejde svarovat paskou na PE treba PP a jsou jeste poddruhy
no a prave proto pisu ze jsem nevidel tu pasku z materialu jako akumulator asi vyrobci nepocitaji ze by nekdo varil baterku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.