Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, jak probíhá zhotovení čistopisu - myslím tím, jestli je to jen formální akt, nebo zda se musí vozidlo k tomuto úkonu předkládat. Trochu mě totiž překvapuje, že čistopis byl následně zhotovený v jiném městě. A že by bylo vozidlo převezeno tak daleko.Je to možné? Jsem v tom úplný laik.
tzv.čistopis lze získat při dovozu vozidla k nám-je to jakoby registrace auta bez registrovaného provozovatele a vlastníka-a ano lze kdekoli na území republiky,bez ohledu na místo bydliště žadatele,dovozce atd. není to nic nestandardního-dělálo se to kvůli potencionálnímu kupujícímu,který byl 1.registrovaným v ČR,mimoto procesně je to "jednodušší"...
Děkuji, chtěl jsem jen ještě vědět, zda se to řeší pouze papírově, nebo zda se ten automobil musí fyzicky k danému úkonu předvádět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.