Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer pane Milane,
i mně přišla výzva k úhradě zákonného příspěvku nepojištěných, a to v částce 4 670kč za období od 13.10.2009 do 10.1.2010 na osobní automobil VW. Auto je odhlášené, určené k likvidaci, tudíž nepojízdné a stojí na soukromém pozemku. Chtěl jsem se zeptat na Váš názor: tedy zda bude podle Vás účinnější, pokud napíšu čestné prohlášení nějak v tomto smyslu:
Na Vaši výzvu k úhradě zákonného příspěvku nepojištěných, kterou jste mi zaslali dne 16.3.2012, Vám sděluji, že jsem Vámi uváděný automobil neprovozoval v době uvedené tj. od 13.10.2009 do 10.1.2010. Vozidlo bylo zakoupeno za účelem likvidace a stojí na soukromém pozemku.Nebyl jsem obeznámen se stavem pojištění k výše uvedenému vozidlu určenému k likvidaci a tímto Vás žádám o kladné vyřízení s prominutím poplatku k tomuto vozidlu.
Nebo by bylo lepší napsat, že jsem auto prodal a vymyslel kupní smlouvu na nějaké jméno, jak už tu bylo řešeno. ČKP nemůže správnost údajů ověřit.
Moc děkuji za Váš názor!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.