Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit jak zrušit evidenci z reg. vozidel na vozík. Majitelem vozíku byl můj otec, který již několik let nežije. Zákonné pojištění jsem doposud plati já. Vozík je však již nepojízdný. Na registru vozidel mě nebyli schopni zotpovědět jak postupovat. Vozík nebyl součástí dědického řízení, patrně se na něj zapomnělo a matka ( dědička ) nechce problém řešit. kdo ponese případný postih, když přestanu platit povinné ručení za nepojízdný vozík, když jeho majitelem je stále zemřelý otec.Děkuji
Jedná se o úřední likvidaci. Jenže, otec zemřel v r.2002, jeho jméno je uvedeno v TP a tudíž je veden i v registru jako majitel. Vozík jsem občas používal a tak má platné STK do roku 2010 a zaplacené pov. ručení. Nyní je nepojízný a rád bych se ho zbavil úředně. Jenže jak ho mohu prodat, když nejsem jeho majitel. Nemohu si přece napsat plnou moc za otce a jít s tím na registr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.