Nejste přihlášen/a.
Tak tady jsem vyfotil to místo. Můžete mi někdo podle obrázku říct, zda je platné či nikterak? Děkuju.
Vyhrazené místo pro invalidy by mělo být vždy označeno značkou + vodorovným dopravním značením na zemi. Pokud tomu tak není, tak by se nedají vymáhat případné pokuty od majitelů/řidičů zaparkovaných aut na daném místě. Místo pro invalidy tedy musí být jasně označené jak značkou, tak i vodorovným značením. Ale stejně bych doporučoval, pokud to jde, parkovat jinde a nevyvolávat tak zbytečné sousedské spory.
Samozřejmě, že nechci vyvolávat jakékoliv sousedské spory. Jen jde o to, že tam místa k parkování není mnoho. Ale klidně bych byl ochoten to přijmout, kdyby sousedka byla slušná jako my ostatní. Ale ona celou dobu, co zde žije, vyvolává konflikty mezi nájemníky. I tak bych nad tím mávnul rukou, protože nejsem typ člověka, který by se mstil. Jde mi to, že toho místa není opravdu kolem mnoho a často se mi stává, že je jinde obsazeno a sousedka tam stojí jen zřídka, jelikož celoročně bydlí na chalupě. A další důvod, proč mi to vadí je ten, že není mentálně ani tělesně postižená, ale jen má všude známé a tak získala modrou kartičku pro invalidy. Děkuju všem za odpovědi!
cobrák,
dejte foto místa značky
obecní úřad, odbor dopravy Vám sdělí, zdali je to načerno (zábor veřejného pozemku) či platná úprava.
Vzhled značek řeší vyhláška 30/2001,
umístění TP 65, TP 133,
Dobrý den Milane, děkuju za příspěvek. No, pokusím se místo vyfotit a nahrát ho sem a uvidím, co na to řeknete Vy a ostatní rádci. Na úřad to posílat nechci, protože se v tom zase tolik šťourat nechci Děkuju
Psal jsem večer nepřihlášený, protože jsem psal z telefonu a neznal jsem heslo. To jen, aby to nemátlo
Můžete mi někdo podle obrázku říct, zda je platné či nikterak?
Krisťáčku.. Jak vám tady někdo může říct, jestli je to to tam umístěno v souladu se zákonem, na základě rozhodnutí úřadu? Proč se bojíte podat dotaz na obci? Takto parkoviště nevypadá.
ale jen má všude známé a tak získala modrou kartičku pro invalidy.
I toto se dá přece přešetřit..., pokud to tvrzení lze dokázat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.