Nejste přihlášen/a.
Zdravím
zakoupil jsem si Peugeot 307 2.0 Hdi r.v. 2002 chci se zeptat jak poznám že jsou udělaný rozvody? Stav tachometru je 129 000 km coz je doba kdy by se meli menit. Mam v planu je vymenit ale jelikoz jsem ted veskere finance dal prave za auto, pojistku atd. tak bych potreboval jen kouknout zda 2 mesice este vydrzi pak je necham udelat spolecne s olejem. Díky za rady
Ano na stitku to napsane je ale je tam napsano ze rozvody byly meneny pri 92 000 km a i v servisu mi rekli ze to je blbost ze nevi proc by to nekdo menil v servise takto brzo? Co myslite vy?
blbost to bejt nemusí já mam na oktě interval ve 120 ale na doporučení kamaráda servisáka sem je dělal při 90 tisících
skuste kontaktovat bejvalího majitele jestli vám něco poví jinak já se držím zásady koupím auto nevím nemám jistotu měním
štítků o výměně řemenů,oleje atd si můžu dát do motorového prostoru neomezeně-tím se kupující člověk moc řídit nemůže...U rozvodů se vyplatí bud fundovanou prohlídku mechanikem(pokud prodejcde tvrdí,že mají třeba najeto 5000 km-je to vidět-oproti třeba konec intervalu-90 000 km) a jinak raději rovnou výměna-je levnější obětovat pár tisíc,než shánět jiný motor za min.troj a více násobky...+stejně i cena za práci a materiál(rozvody)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.