Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díry v prahu auta - jak je opravit?

Od: kuki* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu, mám VW Transporter a v prahu několik děr, průměr cca 10-15 cm, prosím o radu, jak a čím je nejlépe zadělat.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud ho chces prodat, tak montazni penou. Zahladit a prestrikat.

Pokud ho chces dal provozovat, tak vyvarit. Ocistit od rzi a spon a plecharinou vyspravit.

jabraka*

Ta výměna prahů je nutná.Pokud se to nechá být,za rok zkorodují i nosníky a pak bude auto jen do šrotu.Provizorium s PUR pěnou je dobrý.Vylepšil jsem to tak,že jsem dovnitř vložil naohýbaný plech jako práh,vstřiknul dovnitř pěnu a ta to bezpečně spojila.Pak jen trochu kytu a ani odborníci nepoznali,že je to děravé.

JABRAKA

hodnocení

0x

10-15 cm?

Opravdu tak velké?

vyměnit prahy za nové, páč vše ostatní je jen na chvilku

Třeba bitagit, laminát, textilní izolepa. Na technickou dobrá, ale jen na krátce.

kuki*
hodnocení

díky za radu, neprošla jsem kvůli tomu na technické, takže to chci jen tak na oko opravit, jen jsem nevědela jak. Díky!

Na technickou bych to řádně omyl ředidlem, osušil, nalepil textilní (kobercovou) páskou, uhladil, přetřel konkorem, nebo tlumexem. Silnější vrstva je lepší. Ale technik není blbý on na to přijde. Zeptala jste se ho, jak to nejrychleji opravit aby to prošlo? "Co by jste navrhoval, abych příště prošla u Vás? "

kuki*
hodnocení

Sám technik(kupodivu majitel STK)mi poradil, ať to spravím jen tak na oko, hlavně ať tam není díra. Děkuji za radu, budu postupovat podle Vašich instrukcí, sama si s tím nevím rady, kdyby to byla malá dirka, tak to zakytuju, ale tohle je vážně obří díra:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]