Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedávno jsem koupil Superba 2003 a dnes jsem zjistil že klíč nejde strčit do zámku dveří...normálně na to je dálkáč ale jak dojde baterka tak jsem v......chci se zeptat jestli s tím nemátě někdo zkušenost, jestli se to dá opravit nebo se musí vyrobit nový zámek nebo co s tím...
...mockrát děkuju za tipy...jo a komentáře typu že sem si to měl vyzkoušet předtím prosím nepište...:D...díky
po 5 letech jsem zjistil že na passatu mám také zámky které se dají odemykat klíčkem, a ten u řidiče nešel, nastříkal jsem tam nějaklý sajrajt od wurtha a na druhý den to šlo hladce...jo a také časem zatuhne ta lišta madla co tlačí na mikrospínač otevírání zámku zadních dveří, je pod tou prařovou manžetou, pak to nejde otevřít ani dálkáčem a klíčem se musí doleva-doprava-a zpět, než se to uvolní, musí se to rozebrat a vyčistit, je to hliníková slitina a je tam vrstava oxidu a zatuhlého mazacího tuku, pak to funguje, jak na všech 5 dveří, také samostatně jen kufr a ten se také po samostaném otevření dálkáčem a zaklapnutí opět automaticky zamkne...to jsem předtím na mé krásné Ladě neměl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.