Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s fordem fiesta, rok 2001, motor 1,3i - 44kW. Stalo se mě už dvakrát že jsem chtěl nastartovat, startér točí jak blázen ale motor ani neškytne. Přijdu k autu druhý den a chytne v pohodě na jedno otočení. Vím že problém může být asi hodně možností ale nemáte třeba někdo podobnou zkušenost? Díky za každou radu.
Zdravím, zrovna s tímhle zkušenost mám, ještě je tu někde vlákno kdy jsem se tu poptával i já. Mám Punto II a měl jsem tejný problém, auto ve velice nepravidelných a nevyzpytatelných intervalech nestartovalo. Startér točil motorem jako blázen, jak píšete, ale motor nechytil. Stačilo se k autu po půl hodině vrátit a nastartovalo zase úplně v pohodě. Po několika neúspěšných cestách do servisu mechanik zjistil, že je vadné čidlo otáček, které ŘJ nedá informaci o tom že už se motor točí a tím pádem nevstřikuje palivo atd. a motor nechytne..
Zkusil bych se mrknout na to Cena čidla na Punto byla 600Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.