Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s domácím tmavením skel

Od: ponky* odpovědí: 8 změna:

Jaké máte zkušenosti s domácím tmavením skel?...auto není na normální ježdění, takže nepotřebuji homologaci...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

folie bez atestu stoji za kulove , poskozuji se loupou odlepuji atd a koupit znackove a nalepit je naprd je o nicem , a pokud mate kolata okna tak preji hodne stesti ,ja to po znicene 3 roly odvez profikum a za 5 i matrosem na vetsinu aut vcetne prednich bocnich

jarda3*

Lepi se to i v soucasne dobe "na vodu"? To si dovedu predstavit jako jednoduche, jednou jsem to zkousel a neni na tom co zkazit.

doplněno 21.03.12 19:25:

Ja o vikendu folie sundaval, na jedne strane zustalo vsechno lepidlo na skle - po 2 hodinach jsem litoval, ze jsem skrz to rovnou nehodil sutr...

blackflamesiczi*

zkuste treba crx hondu nebo mondeo mkII z kulatejma oknama , felda je v poho ale zadni okno na mondeu jsem mel lepene z asi 15 pruhu aby to nejak vypadalo , a to delaly profici

jarda3*

Na mondeu (asi MK2, r.v. konec 99) mam na zadnim okne normalne 1ks folie a v pohode, teda uz jsem to tak koupil tak nevim kde a jak.

blackflamesiczi*

tak to se divim protoze prohnuti je silene , ale jestli to delaly dobre tak to neni poznat ze je to rezane na pasy

doplněno 21.03.12 21:35:

myslim 5dv

jarda3*

Aha, tohle je kombi jestli to ma vliv. A vypada to fakt z jednoho kusu.

blackflamesiczi*

tak to jo , ono kombi je pomerne rovne ale 5dv po ma silene prohle

nu*
hodnocení

0x

Pak stačí černá tapeta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]