Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mam nahradit spojkove lanko Cagiva?

Od: metpoll odpovědí: 7 změna:

Mám cagiva roadster 125 a prasklo mi lanko na konci tedy vytrhl se pojistny valeček... v krámu podobny lanko neni k zastižení... lze lanko nahradit jiným? a jakým?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebylo by foto detailu konce lanka a jeho zajištění v brzdovém klíči?

doplněno 21.03.12 19:14:

A nebyl tam náhodou šestka šroub kvůli štelování ,a ten šroub pak procházel zkrze ten váleček na konci pak matička s vybráním na profil válečku.Šroub je ve středu provrtán a lanko po zasunutí je zalisované

metpoll
hodnocení

do páčky je váleček a dole myslim byl taky jenže sem ho nekde za jizdy utrhl takže ne foto nemam jedině vyfotit co mam

nu*
hodnocení

0x

jakýmkoliv lankem stejného průměru, trochu delším, válečky a konečky se daji naletovat

metpoll
hodnocení

takže když mam lanko a jen mi z tohho upadl ten valeček tak stačí naletovat jiny a bude to držet?

pepino82*
hodnocení

0x

jde koupit váleček samostatně provlečes lanko a zajistíš červíkem tak jak to bývalo na škodovkách

standa1*

poro nouzové situace stačí vykuchat eletrikářskou čokoládu a dát tam na dojetí ten váleček se šroubky,ale jinak je lepší sehnat stejný a pořádně naletovat

1jara*
hodnocení

0x

Jen tak naletovat to můžete, ale spoj nic nevydrží. Pokud chcete aby to drželo musíte dírkou ve válečku lanko prostrčit, na konci jej řádně roztřepit až potom letovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]