Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
zajímalo by mě zda by se tu nenašel někdo, kdo se vyzná v autech a mohl mi prověřit ojetý vůz, který si chci koupit v bazaru, v Praze, samozřejmně za úplatu? A kolik je možné za vůz platit maximálně v hotovosti?
na internetu najdete firmy, která prověření provádí.
search.seznam.cz/...
search.seznam.cz/...=
O platbě v hotovosti se dočtete v zákonu o omezeníplatebvhotovosti... . 254/2004 Sb.
Ale máte-li odvahu a jistotu, že vás nikdo nepráskne, tak třeba v igelitce co hrdlo ráčí a unese.
Já si spíše myslím, že měl tazatel na mysli, kdo mu prověří technický stav Prověřit auto papírově asi zvládne sám přes net
Sežeňte si dobrého automechanika a vemte ho s sebou do bazaru.Co se týče prověření,zda auto je nebo není kradené jde to např.přes CEBIA na Netu.Dali jsme 500,-a zaslali nám celou historii našeho auta od ,,narození,,až po koupi námi.I km přesně seděly.Auto ale mělo od začátku přesně vedenou servisní knížku.
jen tak namátkou-dnes už jsem zde zminoval sousedovu výbornou zkušenost s fa. autozoom.cz/... by mohlo být asi tak to co hledáte...Sousedovi ušetřili z ceny Audinky 15 000,-(čímž si na sebe "vydělali") a spokojenost i po měsíci-Audinka jezdí pořád a bez problému...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.