Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta dokladů od firemního auta

Od: zaza* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, nevíte prosim Vás někdo co potřebuju za doklady k tomu, když jsem stratila doklady od firemního auta (které je na leasing)? Předpokládám, že kopii vel. techničáku, kopii leasing. smlouvy a asi plnou moc od firmy. Můžete někdo poradit? vůbec nevim jak postupovat, dkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

Velký TP, originální, žádnou kopii, k tomu písemnou plnou moc od leasingové společnosti k vystavení duplikátu ztraceného dokladu, k tomu plnou moc od statutárního orgánu firmy, nejlépe doloženou výpisem z obchodního rejstříku, pokud jste jednatelkou tak ještě doklad totožnosti

hodnocení

2x

Dobrý den,

tak především budete muset informovat leasingovou společnost,protože ona je majitelem vozu a jen tak Vám velký TP nejspíš nezapůjčí,pravděpodobně budou chtít vidět nějaký doklad,např od Policie,že jste ztrátu dokladů k vozu nahlásila.

zaza*
hodnocení

volala jsem na registr vozidel a tam mi řekli, že potřebuju to co jsem psala výš, nic víc :(

Ano,to je možné,jen jsem tím chtěl říci,že leasingovka Vám tu plnou moc třeba bez dokladu o ztrátě nevystaví,nic víc.Ale třeba je tohle (ztráta dokladů k vozidlu) popsáno v leasingové smlouvě.

zaza*
hodnocení

ono je to celkem logický, děkuji upozorním na to přítele at to určitě dá s tím dokladem o strátě :)

nu*

Jaký doklad o strátě?

buss

No co se jim stratil z domu...

zaza*
hodnocení

Myslela jsem doklad o strátě dokladů, že budou chtít, ale není potřeba a leasingovka pošle poštou origoš techničák.

nu*

jedině úřední protokol od policie, v případě odcizení, jinak musí stzačit nějaké písemné oznámení s popisem jak, kdy a kde došlo ke ztrátě, na úřadu by na to měl být nějaký formulář...

buss
hodnocení

0x

A k čemu? Nejlepší je zvednout telefon a konkrétního úředníka se poptat, proč se lidí bojí to udělat, proč mají furt jakýsi ostych před úřady? Na to si je přece platíme. Jak se z domu mohou ztratit doklady?

zaza*
hodnocení

zapoměla jsem blbka klíče v zámku z druhé strany*zed* a v noci schodou okolností někdo vykrádal sklepy a tak se šel i podívat do pater a nám zmizela peněženka s parapetu v chodbě. Ráno dveře do kořán a tak jsme přišli o všechny doklady, ale zřejmě ho vyrušil pes takže nic jiného nezmizelo. Jinak moc děkuji za rady a když budu vědět určitě taky ráda poradím :)

jarda3*
hodnocení

0x

A jake doklady se vlastne ztratily?

zaza*
hodnocení

Nikdo mi na úřadu nebral tel. nejsem pacoš;), abych se nejdřív ptala tady a čekala na odpověd. Tady se vždy ptám až když nevim a chvátám :D už jsem se dovolala už vím takže moc díky všem. Potřebuje se k tomu pl. moc od leas. + pl. moc od firmy + kopie tech.pr..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]