Nejste přihlášen/a.
Zdravím samozřejmě jsem pročítal články na poraďte ale doba pokročila a tak se ptám znova jsou tu někteří mezi vámi co mají auto na naftu a jezdí na olej buď přímo a nebo maj n+jaký upravy zajímalo by mě vaše zkušenosti popřípadě co a jak rady a vše okolo...
Předem všem dík i za případně fota a info...
Osobně jsem jezdil z pežotem 405 s motorem 1,9d (měl nalítáno,dle mechanika,k milionu),bez jakýchkoliv úprav!Jezdil jsem jen na čistý frit.olej,převážně zn Lando z kauflandu )rozdíl 10kč od nafty) ,použitý jsem nelil.Jinak se nedoporučuje ani slunečnicový, velmi dobrý je prý transformátorový oil.Jinak jezdil jsem na olej do cca 10°c poté při poklesu o dalšíc 5° půl na půl a při dalším na čistou naftu,ty teploty jen orientačně.U vozů PSA (třeba ZX,BX,405 a 205),prostě staré předkomůrkáče s čerpadlem Bosch -ano s čerpadlem Lukas -nedoporučuje se,Tato auta mají snad všechna přímo na motoru předehřev paliva,ale s tím že ho většinou minulý majitelé vyřadili z provozu (zavzdušnování pal.cesty).Osobně nemám prověřeno,ale frit.olej nebo rostliný schroupne i 1,9TDi ale jen PD.Toto jsem vyčetl na power fóru (přesný název nwn),jeden majitel tam měl nafoceno i tankování oleje z lahví ,až 6? ve voze Sharan!
známý si před rokem kupoval nový model Kia Sportage CRDíčko a tradá šupky hupky 50:50 transformátorový olej a nafta-a i přes tuhle zimu zcela bez problémů,akorát filtr mění asi po 5 000 km-ovšem i tak úspora víc než patrná(prostě Kia je fakt dělník.)...Samozřejmě s koncernovou (VW) naftou neexperimentovat-to by byla pro TDi smrt...
Staré transformátorové oleje? Choleru na vás, ničíte nám zdraví, poškozuje i genetiku našim dětem. PCB vám nic neříká? Hlavně že ušetřím, po mně potopa. ceskaenergetika.cz/... odst. 3.4
Jo plánuju si koupit staršího modylka asi 1,9D nebo 1,6D podle nabidky co bude k mani a chci prikoupit palivovej filtr s vyhrivanim prej to ma taky efekt na podporu paliva aby bylo tekutejsi... No pres leto je to jasny da se michat smes jinak a v zime bych to asi neriskoval na olej vubec jezdit mam problem kolikrat nastartovat i klasickyho 1,9TDI golfa kdyz je fakt mraz tak ze tak zhruba muj plan...
Dobrý den,
nevím,jaký olej máte na mysli,ale pokud rostlinný,tak jsou úpravy vcelku jednoduché,je vhodné přidat ještě jeden palivový filtr,palivové potrubí vést kolem výfukového potrubí u motoru (kvůli předehřevu).Jinak já měl solo nádrž pro naftu a olej a před motorem směšovač a studený motor jsem vždy startoval na naftu a poté přepnul na olej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.