Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Zajímalo by mě, kdy radar, který je připevněn u okraje silnice fotí? Přojížděl jsem obcí, kde je radar a než jsem stihl z 80 dobrzdit na čistejch 50 a míň, radar mě už změřil a měl jsem tuším 53 km/h. Přišlo mi, že u kamery něco bliklo, svítilo silně slunce do očí, takže záblesk moc silný nebyl, je možné, že se tam pouze něco odlesklo. Ale při jakých rychlostech radar fotí? Jaká by byla pokuta, popř. i body za překročení rychlosti o max. 10 km/h? Dá se z případné pokuty nějak vykroutit, když jsem měl auto půjčené a není psané na mě? Děkuji.
dudoo, je třeba sdělit, jaký to byl radar, zdali je i pro záznamové měření, zdali ho provozuje policie, či městská policie,
Určitě nefotí při 53 km rychlosti.
doplněno 19.03.12 18:21:jestliže je monitorován, byl bych klidný. Musí měřit pouze policie a měštáci, nikdo jiný!
Zjistíte to v příslušné obci na radnici.
A jak tohleto zjistím? Při vjezdu do obce byla cedula, že "dopravní úsek je monitorován radarem" Nic víc, nic míň, o tom, zda-li patří radar MP, či ěkomu jinému, nebylo nikde vidu.
Bylo to v části města Trutnov - Střítež, jestli někdo zná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.