Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadní náprava dacia logan - seřízení

Od: gorro® odpovědí: 5 změna:

Zdravim,dá se nějak seřídit zadní náprava u tohoto vozu. Nějako více se mi sjíždí vnější strany pneu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zajeďte si do servisu nechat udělat geometrii, tohle sám doma neuděláte.

erikch*
hodnocení

2x

gorro-už jsem ti psal v minulém vlákně-bohužel náprava(klasika Renault) bude k.o.-chápu,že se tomu moc nechce věřit,ale (bohužel)uvidíš sám,že nebude jiné řešení,než začít shánět jinou(samozřejmě je bjbost kupovat novou,ale u použité dá solidní prodejce záruku-poněvadž jakýkoli problém se pozná až po namontování)...A ještě k tématu-rozhodně se vyhýbat jakože rádoby "rovnání"-nikdo nikdy už nápravu není fundovaně schopen opravdu srovnat(nemá strojní vybavení)..,jiná věc je repas-jenže při takovémhle sjíždění vnitřků pneu je v čudu nejspíš prostředek -nosné spojení samotné nápravy(pokud tedy při pružení náprava "nevrže"-to by mohla být k.o. pouze ložiska)...

to Erikch-ale jemu se nejíždí vnitřní strana ale vnější!Nicméně vše ostatní platí .PS neznám ale nejde seřídit?U některých lze.

hodnocení

bouraný to není a jezdim fakt normálně,spíš mi jde o to, jestli jde to nějak seštelovat jestli s tim má někdo zkušenosti,prý to má spodek od nissanu

erikch*

spodek částečně-je to "skládačka",viz.výtah...Vůz vznikl za spolupráce Renaultu a Nissanu. Základní stavebním kamenem měla být osvědčená kvalita, a to se na voze projevilo _ podvozková platforma z Nissanu Micra, přední náprava z Clia zadní z Nissanu, osvědčené motory od Renaultu, interiérové prvky z Clia a převodovka z Meganu Nicméně opravdu jsem to špatně přečetl(vnější vnitřní strana)-to se omlouvám...Ale platí situace shora-nechte přeměřit geometrii-dalo by se alespon částečně přijít kde je chybka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]