Dobrý den, mám takový problém mam motocikl honda xl200rd na Německých papírech jenže já mam řidičák jen na 125 a na internetu jsem vyděl tu samou jen s možností řídit ji s řidičákem na 125 prosim vás nevýte jak je to možné a jak bych to mohl udělat? Za odpovědi předem děkuji
No napiš akreditovanému zástupci Hodny , nebo se obrať na společnost DEKRA a.s., mají stránky na netu...a řekni jim co chceš, tedy snížit výkon abys mohl řidit s řidičákem na 125 ccm...zeptej se co to bude stát, protože dávat 5-6 tisíc za přiškrcení je kravina...
aha a jinak to nejde? No rozšířit řidičák to se řekne lehko když mi je 16 doplněno 20.03.12 13:35: a to s řidičákem na 125 nemůžu jezdit třeba s nějako starou 175 která má 11kw?
stirecek*
Tak to buď rád, já do sedmnácti mohl vlézt jen na 50ccm...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.