Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratí otáčky a nestartuje

Od: mario* odpovědí: 3 změna:

Zdravím Vás...

Dnes se mi stala taková "nehoda"... Jel jsem autem asi 30kou a zařazuju 3tí rychlostní stupeň... Najednou mi "spadly" otáčky na nulu a pak mi auto "zdechlo"... Odpočil jsem na parkoviště a auto odstavil...

Pak jsem chtěl normálně nastartovat, ale auto už "nechytne"... Normálně se mi motor "točí", ale nenaskočí... Mám Opel Vectra na LPG... Plynu i benzinu mam dostatek, nemáte s tímto někdo zkušenost?

Předem díky:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

může být problém v elektrice, zkus jestli ti svíčky hází jiskru :) tohle se mi stalo taky, u benzínu a byl problém v zapalovací cívce :) prostě jsem dojel ke křizovatce, zdechlo to a už jsem nenastartoval. ani z kopce to nechytlo.

doplněno 18.03.12 16:57:

a určitě zkoušej na benzin, je to jistější než startovat na LPG

blackflamesiczi*
hodnocení

1x

tak zacni tim ze zapnes klicek a melo by hucet cerpadlo (jakoby zabzuceni)

Pak jak jsme na tom z jiskrou jestli to palí

A hlavne kouknout jestli tam nikde neni imobilizer tajnej vypinac a podobne kraviny , za posledni tyden jsem mel vypinac na dilne 3x a ani nevedely ze tam je

hodnocení

0x

nejdřív důkladně prohlídni všechny pojistky pak zjisti zda je po otočení klíčku slyšet v nádrži vrčet čerpadlo dále skus jestli hází jiskru.

zkontroluj i ty velký pojistky v motorovém prostoru -kastlík za baterkou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]