Nejste přihlášen/a.
Dobry den narazil jsem na tuhle stránku zkontrolujsiauto.cz/... ukáže mi více info o autě za těch 500kč nez bezplatná služba která zobrazí jen model,rok výroby atd?
zobrazí to opravdu servisní ukony a třeba záznam stavu tacometru za určité období?
zaznamu mi to ukáže 10x
a třeba záznamy servisních ukonu 2x
a to mě právě ze zvědavosti nahlodalo to zkusit,tak co mám to pjéťo poslat?výsledek bych měl hned platil bych elektronicky
co vy nato?Díky za rady
nevím no jsem pátý majitel auto je z roku 1997 a asi bylo i v bazaru protože když jsem ho kupoval od soukromého prodejce měl už na zadnim skle nálepku Štěpánek auto
1997. co o tom chcete zjišťovat? za posledních deset let tam nebude jedinej záznam. občas tam servisy něco zapisujou při garančních prohlídkách, pak už nic. nemaj důvod a čas...
pokud vám deset let stará informace stojí za 500,-Kč, pak se neptejte a zaplaťte...
Nakonec zjistíš jen místo a datum výroby a možná datum garanční prohlídky. Je to škoda peněz... Pokud auto nebude zapsáno v registru kradených. Otázka je, jestli k těmto informacím mají přístup.
Pokud tamzadáte VIN, zdarma Vám to ukáže, kolik je dostupných informací a jakého druhu (např. km, rok výroby,...).
Za těch 498,- Vám pak pošlou podrobnosti. Funguje to, bouda to není.
Ale:
- údaje o km počítejte že tam budou max ze začátku tak jednou dvakrát od servisu a pak případně při dovozu auta (pokud je to dovoz a počet km bude "nahlášený", nikoliv skutečný) a poté max z kontrol STK.
-jestli myslíte, že tam budou konkrétní servisní úkony, tak na to zapomeňte
Zkuste tam zadat VIN, ono Vám to zdarma ukáže, kolik informací Vám to může nabídnout a pak se rozhodnete, jestli do toho jít za peníze.
doplněno 09.12.12 03:18:Ještě doplním, že pokud je tam např. ZÁZNAMY O POŠKOZENÍ - 1x, ve výsledku může znít placená odpověď i takto: NEEVIDUJEME ŽÁDNÝ ZÁZNAM O POŠKOZENÍ.
dá se vůbec věřit tomu, co tam eventuelně bude psáno? myslím, že stačí porovnání WINka, model, barva, kdy a kde bylo vyrobeno. a tohle vše je zdarma.
no právě že u těch kilometru mam 10 záznamu a u srvisních ukonu 2 záznamy,jinak u ostatního po jednom...
Ty údaje o kilometrech - tam vám to zdarma ukáže, z jakého období to mají (např. 4/2001 - 12/2011 , tedy například od dubna roku 2001 do prosince roku 2011) a z toho lze odvodit, co to asi bude. Já bych tipoval údaje z STK.
Servisní úkony budou 2 garančky bez podrobností.
To ostatní bude - poškození ne, leasing ne, kradeno ne atd.
Kde se dají ověřit tyto informace (tedy VIN, model, barva, kdy a kde vyrobeno) zdarma?
doplněno 09.12.12 13:30:Toto je dotaz pro "olaf71"
tak jsem zaplatil a zjistil jsem,2x stočený tachometr(mam 172tis.ale auto mělo už i 208tis.ve 200tis.provedena jarní prohlídka)
bylo bourané (je fakt že mi nedolehá horní roh spolujezdcovích dveří)jinak nic žádný problém na pohled kastle všude lícuje
tak to je všechno
u sestry octavie taky stočeno takže oba mame tak kolem 250tis.a ne já 171tis a ona 200tis
ale co jezdí?jezdí...
Tak nakonec přece vám to nedalo. Jak jsem říkal, bouda to není.
Tak u Vás 80 tis a 50 tis km u sestry, to není zas tak zlé... Já mám stočeno 115 tis a jsem třetí majitel.
Ale chci se zeptat - kde Vám to nabízí ty servisní úkony? Mně to nabízí: STAV TACHOMETRU 4, ROK VÝROBY 1, KONTROLA ODCIZENÍ 1, LEASING 1, ZÁZNAMY O POŠKOZENÍ 1, KONTROLA IDENTIFIKÁTORŮ 1, CEBIA REPORT 1.
O servisních úkonech ani slovo, vůbec je nemám ani v té tabulce.
No když jsem zkoušel i jine VINy tak to třeba nezobrazilo ani ty kilometry asi zaleží na VINku co je evidováno
Mně totiž u jednoho VINu vrtá hlavou ten záznam o poškození, že mi to nabízí 1x. U jiného auta mi to také nabízelo 1x, ale v placeném výpisu bylo pouze "poškození neevidováno". Ale koukám, že u vás to nějaké poškození ukázalo. A servisní úkony jsou ta jarní prohlídka a dál?
Tak km to ukáže
Rok výroby:ukáže rok a stáří k dnešku
Kontrola odcizení:k dnešku za poslední tři roky nic
Leasing:vypíše dvacet leasingových společností ale u všech je NE
Servisní historie:ve 180000km Provedení emisní kontroly
ve 200000km Jarní prohlídka -jaro 2003 a datumy kdy to bylo
Záznamy o prodeji: zobrazi udaje o vozidle motor,satav tachometru že bylo bourané,stav-dobrý
Technický popis:zobrazí snad všechno včetně spotřeby atd.
Kontrola identifikátorů:zobrazí
informace o kuponu:zobrazí
Cebia REPORT:zobrazí
Tiskni výpis:jde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.