Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je zapotřebí navštívit servis?

Od: flodur® odpovědí: 7 změna:

Co znamená svítící panáček na displeji PC po úplném vybití a a znovunabití autobaterie u Octávie II*uf*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
omlouvám se jestli z Vas dělám idiota, ale neni ten panacek červenej? neni to signalizace pásu?
des*

Já mám bílýho a bliká.

hodnocení

Tak se omlouvám na displeji svítí volant a ne panáček.

des*

A není to erbeg,proč by měl svítit volant?Návod k autu nemáte?Jsou tam všechny symboly.

hodnocení

Dostal jsem typ na odstranění na jiném vlákně: Pokud jsi měl odpojenou baterku tak by to mělo zhasnout po ujetí cca 100m. Další možnost snímač úhlu natočení volantu, nebo načatý servo. Pomůže i dosažení 10km/h po rovině bez pohybu volantu. Další možnost - diagnostika. Takže v pondělí jedu k lékaři, pokud závada zmizí ozvu se a nebo navštívím servis.

Děkuji za případné další rady.

kim*

Tak to bude posilovač řízení. Pokud svítí po nastartování, bude to na opravu.

lambada

Nenech se vydesit, ze prej nacaty servo, jakoze na opravu. Normalne se s tim projed nekde na parkovisti, vytoc za jizdy volant do obou smeru, po dalsim nastartovani zhasne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]