Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska jsem jela domu a jak bylo krasne tak vsude stali policajti a merili rychlost. Jela sem vesnici a tak na okamzik,cc 3 vteriny jsem prekrocila rychlost na 55 km/h. Hned jak jsem si toho vsimla, hned jsem zase zpomalila na danných 50km/h. Opodál ve městě, tak 2 až 2,5 km stála hlídka a zrovna měřila. Nezastavili me, jenom na mě koukali. Chci se zeptat, hrozi mi za to prekroceni rychlosti nejakej postih nebo je tohle banalita a muzu to hodit za hlavu? Dekuju
A při tom překročení jste jela okolo radaru? Třeba stacionárního? Ti policajti za 2km vás těžko změřili při tom překročení.
Pokud jste okolo radaru nejela, nevidím nikde problém. A jak psal Ahasver na tachometry není spolehnutí. Mě to taky měří o deset víc.
doplněno 16.03.12 16:33:Jo a jak kde, ale většinou se toleruje překročení o 3-5km/h.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.