Nejste přihlášen/a.
Jaké si mám koupit pracovní auto volil bych nějakou dodávku jsem malíř v autě bych potřeboval vozit žebřík štafle barvy a příslušenství a další nářadí byl bych rád kdyby jste psali třeba vlastní zkušenost z nějakým autem nebo jestly jste slyšeli že je dobré. děkuju.
Jo to sem nenapsal tak nejspíše ojeté cena do 190 000 Kč max najeto tak 150 000 km ročně bych najezdil kolem 25 000 km i více.
Ford tranzit r.v. 2004 diesel 1898 ccm pohotovostní 1670 celková 2455 spotřeba po Praze 7 lt.
dodavka co najela 11 000km rocne , tomu verim stejne jako verim na jeziska a jednorozce
O spotřebu u Mercedesů nejde - dá se jezdit tak okolo 9-10l. Problém je v tom, že jak Sprinter, tak Vito jsou neuvěřitelné ždímačky na peníze - neustále nějaký problém, převážně v elektronice, servis drahý jaxviňa a rezavý je to snad už na prospektu. Rozhodně nebrat, užil jsem si s tou pomstou za Sudety svoje!
Naopak dobrou zkušenost mám s Transity - ty starší zadohraby sice žádaly v zimě určitou zkušenost, ale jinak to jsou dělníci k neudolání. Velmi pozitivně mě překvapili Francouzi - Jumper (a samozřejmě Boxer či Ducato) je velice povedený, zejména od r. 2007 s motorem 2,8HDi. Nízká spotřeba, nejsou poruchové, motor má dost výkonu.
ze rezly to je slabe slovo , to i o 10 let starsi tranzit neni tak shnilej. A u francouzu podle me pohodli nevymyslely horsi auto na pohodli jsem nevydel. A z tranzitem 2007 maxikem jsem v zime bez problemu byl nejrychlejsi na silnici a prazdnej , tam musim i s moji averzi k ruznejm asr tcs atd ESP pochvalit dokazalo si poradit vzdy a to jsem s nim nalital 400 000km a oproti craffteru melo nejakej smysl a ne ze se me pokouselo jako ve VW poslat do skarpy omezenim vykonu auta coz je ve chvily kdy jde auto do smyku a vy date contra a plnej docela na 2 veci
No proste Ford - atomobilka které dala dodávkám jméno - Tranzit . Nejlepší je reklama v Hornbachu - výhodný pronájem transitu a půjčujou sprintera
takže mám vybraný Ford Transit 2.0 TDi T260 r. 2006 najeto 113 000 km za 130 000 kč
nebo Fiat Ducato 2.2 JTD r 2007 najeto 120 000 km za 190 000 kč
nebo Iveco Daily 2.3HPi r 2005 najeto 178 000 km ( ale jak sem slyšel od lidí co je mají tak s nima nalítají i přes 300 000 km bez problému ) za 130 000 kč
Opel Vivaro 2.0 CDTi r . 2008 najeto 140 500 km cena 190 000 kč
Tak jaký je nejlepší jaký by ste si vybraly vy jaké jsou názory na ně?
Šel bych do toho nejlevnějšího co vypadá teoreticky nejlíp ...oproti tomu nejdraššímu máš v kapse 60klacků a kdyby se něco posralo ,tak máš na případnou opravu a za ty peníze koupíš další bez papírů jenom na náhradní díly.
U těch prvních tří se, myslím nespálíte. Opel bych určitě nebral, jednak je drahý a hlavně Vivaro je Renault s jinou nálepkou na chladiči. To Ducato je však dost drahé, takže bych šel do Transita či Iveca. Podle mých zkušeností by měly 300tkm udělat při slušném zacházení jak Ford, tak Fiat i Iveco. Spíš bych se soustředil na to, jestli auto není bourané, technický stav atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.