Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volba pracovního vozu

Od: pavelnovotny odpovědí: 19 změna:

Jaké si mám koupit pracovní auto volil bych nějakou dodávku jsem malíř v autě bych potřeboval vozit žebřík štafle barvy a příslušenství a další nářadí byl bych rád kdyby jste psali třeba vlastní zkušenost z nějakým autem nebo jestly jste slyšeli že je dobré. děkuju.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uztobude12*
hodnocení

0x
Nové-ojeté, max. cena, cca. roční nájezd kilometrů,... Zkuste více specifikovat.
pavelnovotny
hodnocení

Jo to sem nenapsal tak nejspíše ojeté cena do 190 000 Kč max najeto tak 150 000 km ročně bych najezdil kolem 25 000 km i více.

robin1*

Ford tranzit r.v. 2004 diesel 1898 ccm pohotovostní 1670 celková 2455 spotřeba po Praze 7 lt.

blackflamesiczi*

za 190000,- koupite kratkeho nizkeho z novou maskou s tdci nedavno jsem jednoho kupoval pro kamarada a spickovy stav a cena 160 bez dane asi by sel i dolu ale nebyl cas a stejne jsem z toho nic nemel takze jsem to neresil

stany*
hodnocení

0x

Nám se osvědčilo Berlingo

jimmyfloyd*
16.03.12 15:26

tranďáka

pavelnovotny
hodnocení

auto znám a je dobré to staré i to nové ale je pro mé učely malé.

jimmyfloyd*

karta vozu
Mercedes-Benz Sprinter 211 CDI pouze 81187km!
kompletní nabídku
vozidel naleznete
na www.TipCars.com
tisknout
Kategorie
Ojeté
Druh
Užitková
Vyrobeno
2005
Tach.
81 187 km
Objem
2 148 ccm
Druh paliva
nafta
Stav
perfektní
STK
03/2010
Karoserie
skříň
Výkon
80 kW (109 PS)
Barva
bílá
Počet míst
2
Prodejní cena
při platbě hotově
178 000 Kč bez DPH
213 600 Kč včetně DPH 20%
Možnosti financování
Výbava
airbag řidiče, stabilizace podvozku (ESP), protiprokluzový systém kol (ASR), EDS, ABS, originál autorádio, imobilizér, posilovač řízení, otáčkoměr, venkovní teploměr, senzor opotřebení brzdových destiček, manuální převodovka, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, nezávislé topení, tónovaná skla, vyhřívaná zrcátka
Poznámka
koupeno v D, první majitel, servisní knížka
přídavné topení WEBASTO, orig RMGF. MB. sound 10, 1 maitel, nekuřák, zadní prosklené dveře, ASR, ESP, ABS, EDC, nákladový pro stor V 160 š 175, D 260, celková váha 2800, super stav, jako nové! Cena včetně DPH 213600- Kč, možnost protiúčtu.
zobrazit všechny fotografie (81)
Informace o prodejci
Adresa
SERVIS U ČÁPA, s.r.o. tel. 602 35 15 15
Záměstí 177
56501 Choceň
Servisní činnost
Nákup a prodej automobilů a motocyklů
Dovoz automobilů, motocyklů, karavanů
a obytných automobilů
Odtahová služba
Telefon
602 35 15 15
Fax
465 471 805
janulrich@seznam.cz
Http
doplněno 16.03.12 16:51: sice dražší ale luxusní kousek
blackflamesiczi*

dodavka co najela 11 000km rocne , tomu verim stejne jako verim na jeziska a jednorozce

robin1*

Ještě by mně u toho medvídka zajímalo jak baští:-P nebo spíš kolik

O spotřebu u Mercedesů nejde - dá se jezdit tak okolo 9-10l. Problém je v tom, že jak Sprinter, tak Vito jsou neuvěřitelné ždímačky na peníze - neustále nějaký problém, převážně v elektronice, servis drahý jaxviňa a rezavý je to snad už na prospektu. Rozhodně nebrat, užil jsem si s tou pomstou za Sudety svoje!

Naopak dobrou zkušenost mám s Transity - ty starší zadohraby sice žádaly v zimě určitou zkušenost, ale jinak to jsou dělníci k neudolání. Velmi pozitivně mě překvapili Francouzi - Jumper (a samozřejmě Boxer či Ducato) je velice povedený, zejména od r. 2007 s motorem 2,8HDi. Nízká spotřeba, nejsou poruchové, motor má dost výkonu.

blackflamesiczi*

ze rezly to je slabe slovo , to i o 10 let starsi tranzit neni tak shnilej. A u francouzu podle me pohodli nevymyslely horsi auto na pohodli jsem nevydel. A z tranzitem 2007 maxikem jsem v zime bez problemu byl nejrychlejsi na silnici a prazdnej , tam musim i s moji averzi k ruznejm asr tcs atd ESP pochvalit dokazalo si poradit vzdy a to jsem s nim nalital 400 000km a oproti craffteru melo nejakej smysl a ne ze se me pokouselo jako ve VW poslat do skarpy omezenim vykonu auta coz je ve chvily kdy jde auto do smyku a vy date contra a plnej docela na 2 veci

robin1*

No proste Ford - atomobilka které dala dodávkám jméno - Tranzit . Nejlepší je reklama v Hornbachu - výhodný pronájem transitu a půjčujou sprintera:-P

blackflamesiczi*

nazev tranzit udajne vzniknul kvuly bedne ve ktere poslaly dily z nemecka do anglie, a po zacatku vyroby bylo tranzitem v anglii spachano snad 90% bankovnich loupezi protoze policejni auta byla pomalejsi nez tranzit

Ford forever

pavelnovotny
hodnocení

takže mám vybraný Ford Transit 2.0 TDi T260 r. 2006 najeto 113 000 km za 130 000 kč

nebo Fiat Ducato 2.2 JTD r 2007 najeto 120 000 km za 190 000 kč

nebo Iveco Daily 2.3HPi r 2005 najeto 178 000 km ( ale jak sem slyšel od lidí co je mají tak s nima nalítají i přes 300 000 km bez problému ) za 130 000 kč

Opel Vivaro 2.0 CDTi r . 2008 najeto 140 500 km cena 190 000 kč

Tak jaký je nejlepší jaký by ste si vybraly vy jaké jsou názory na ně?

dobrak*

Šel bych do toho nejlevnějšího co vypadá teoreticky nejlíp ...oproti tomu nejdraššímu máš v kapse 60klacků a kdyby se něco posralo ,tak máš na případnou opravu a za ty peníze koupíš další bez papírů jenom na náhradní díly.

U těch prvních tří se, myslím nespálíte. Opel bych určitě nebral, jednak je drahý a hlavně Vivaro je Renault s jinou nálepkou na chladiči. To Ducato je však dost drahé, takže bych šel do Transita či Iveca. Podle mých zkušeností by měly 300tkm udělat při slušném zacházení jak Ford, tak Fiat i Iveco. Spíš bych se soustředil na to, jestli auto není bourané, technický stav atd.

robin1*

Já bych šel určitě do toho tranďáka bo mám stejnýho a jezdí za sedm litrů

pavelnovotny
hodnocení

Tak ste měli pravdu pujčil jsem si v pujčovně Transit a jízda prostor i výkon vyhovují takže koupím Transit ještě jsem přemýšlel nad W Transportér ale vzhledem k poměru velikostně cenově a tak dále vyhrál Transit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]