Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moznost vraceni penez z autoskoly

Od: jankorystov odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

rád bych se zeptat na možnost vrácení peněz z autoškoly. Jde o to, že jsem si podal přihlášku atd a bylo mi slíbena hned jedna z prvních zkoušek, bohužel až později jsem se dozvěděl, že člověk u kterého to dělám je jaksi nespolehlivý. Nyní mi nebere telefony, prý je stále nemocný. Ale co je nejhorší, že vím že zkoušky se už konaly a on ze mě dělá pitomce.

Chci se tedy zeptat můžu si nechat vrátit peníze? Doklad o zaplacení mám.

Děkuji a s pozdravem Jan

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Motate dohromady penize za zkousky (platite na urade) a penize za jizdy a vyuku (platite autoskole). Neni ani jasne, zda jste vyuku AS absolvoval a chybi Vam zkouska (s komisarem), nebo celou dobu piste o vyuce v AS a motate do toho zkousku...

nu*
hodnocení

0x

pokud AŠ peníze zpronevěřila či někoho podejte trestní oznámení, pokud chcete rešit příčinu, řešte to důsledně s tím kdo vydal autoškole povolení k činnost

hodnocení

0x

Pokud už proběhla výuka a výcvik a máš celý kurz za sebou, čekáš jen na zkoušky, pak ti autoškola těžko vrátí peníze, pokud si v půlce kurzu a přerušíš, pak si autoškola nechá za proběhnuté hodiny část peněz a ty máš nárok na zbytek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]