Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První hodina v autoškole?

Od: ellin* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, jak probíhala Vaše první hodina v autoškole (skupina B)? Mám ji zítra a vím jen to, že to bude zatím pouze teorie a domlouvání se na jízdy. Chápu, že to mohlo být u každého jinak, ale zajímalo by mě to. Díky, E.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

0x

Tak co já pamatuji, tak jsme dostali hned cvičný test, abychom my ale i učitel věděl, jak na tom kdo je a jak hodně se budeme muset sami potom připravovat na další hodiny pro náš pocit z vědomostí.

petr123*
hodnocení

0x

Prostě jsem sednul do auta, učitel mi řekl kde je který pedál (nikdy předtím jsem auto neřídil) a vyrazili jsme normálně na silnici. A samozřejmě to bylo v zimě na zasněžené silnici ;)

hodnocení

0x

První dvě nebo tři setkání jsme měli jen teorii. Až pak jsme se domlouvali na jízdách.

martinhajek*
hodnocení

0x
První hodinu jen nějaký kecání. Jízdy v žihadle Škoda Favorit vyblitě hnědé barvy.
Moje výuka v autoškole byla jedinečná, mezi dvanácti frekventanty jsme byli jen dva kluci, jinak samý kozatý mladý holky...

fidonet*
hodnocení

0x

Já měl v autě ( tuším Škoda 120) jen tu jednu hodinu jízdy. Další nikdy nenásledovaly :) NIKDY. Jsem vlastníkem B, C, D a Profi průkazu ... to zas bude přemýšlení jak je to možné ... *haha*

Hodina to byla zajímavá, do té doby jsem nikdy za volantem neseděl a instruktor ( starej Fiala ) to ihned poznal a pomodlil se.

Jinak první hodina ( jízdy ) byla 15 minut dokola po vozovně a pak hurá do světa. No hrůza ...

ellin*
hodnocení

Takže nakonec byla první hodina v autoškole skutečně jen teorie a seznamování. Ale v úterý už první jízdy! :) Jéééjda!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]